întrebări frecvente

Ai o întrebare?
Suntem aici să îți răspundem.

Dacă nu găsești mai jos informația de care ai nevoie, scrie-ne.

Ai posibilitatea de a-ți alege tipul de curs care ți se potrivește, direct de pe site. În cazul în care nu ești decis, nu îți face griji, suntem aici să te îndrumăm. Poți lua legătura cu noi așa cum îți este mai comod: prin telefon, prin e-mail sau chiar prin canalele social media. În cazul cursurilor individuale și semi-individuale programul ședințelor este flexibil și se va stabili de comun acord. Dacă optezi pentru un curs de grup, vei găsi la pagina fiecărei limbi o listă cu toate cursurile pentru care avem înscrieri, cât și un test online pentru a-ți afla cu exactitate nivelul de cunoștințe.

În general, folosim platforma Zoom sau Microsoft Teams pentru cursurile online.

În cazul unui program de muncă în ture cel mai avantajos este cursul individual. Acesta se mulează pe programul tău (dacă într-o săptămână programul de muncă este dimineața, putem programa cursul seara, iar dacă în următoarea săptămână vei lucra după-amiaza, vom programa cursul dimineața).

Dacă alegi varianta unui curs de grup, vei putea vorbi fluent în aproximativ 3 ani de zile. Dacă alegi varianta unui curs individual, vei putea reuși să vorbești fluent în aproximativ 2 ani de zile, dacă vei avea o frecvență de minim 2 ședințe pe săptămână.

Da, în cadrul cursului individual ești doar tu și profesorul. Acesta este un curs axat strict pe nevoile tale. Poate fi un curs cu limbaj general sau cu limbaj pentru un anumit domeniu (financiar-bancar, medical, juridic etc.)

De la nivelul începător, A1, până la nivelul avansat, C1, sunt 6 nivele (A1, A2, B1, B1+, B2, și C1). Fiecare nivel este format din 3 module.

Nivelul pe care trebuie să îl urmezi se poate afla în urma unui test. La pagina limbii, secțiunea curs de grup, vei găsi un test online. În maximum 24H după ce l-ai efectuat, te vom contacta pentru a-ți comunica rezultatul și detaliile cursului potrivit nivelului tău.

Dacă alegi varianta unui curs de grup, un modul durează între 2,5 – 3 luni. Pentru a finaliza un nivel, ai nevoie să parcurgi 3 module, ceea ce înseamnă, ca timp, în jur de 6 luni. Dacă alegi varianta unui curs individual, nu există un număr prestabilit de ședințe (minim sau maxim). Poți face atâtea ședințe câte ai nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivul.

Grupele noastre sunt mici. Numărul de persoane dintr-o grupă este de la 6, până la maxim 8 persoane. Profesorul, chiar și în cadrul unui curs de grup, este foarte atent la nevoile fiecărui cursant, la ritmul de învățare și de lucru.

Da, vei avea același profesor de la început până la sfârșitul cursului. Acesta se poate schimba la cererea ta. Punem foarte mare accent pe chimia dintre cursant și profesor, iar dacă simți că nu te potrivești cu profesorul alocat, îți vom propune altă variantă.

Dacă alegi cursul de grup nu vei putea recupera ședințele la care nu poți participa. Dacă toti colegii de grupă sunt de acord, lecțiile se pot înregistra și încărca într-un folder comun alături de materialele și notițele de la fiecare ședință. Dacă alegi varianta cursului individual ședințele la care nu poți participa se pot reprograma. Te rugăm doar să ne informezi cu 24 de ore înainte de ședință. Orice anulare pe care o faci în ziua în care este programat cursul se consideră ședință efectuată și se achită.

La cursul de grup plata se poate face integral sau în rate, conform unei facturi fiscale pe care o vei primi pe email. La cursul individual plata se face înainte de fiecare ședință. Poți solicita și plata în avans a cursurilor, dacă consideri că te avantajează.

Da, la sfârșitul unui nivel vei primi o diplomă recunoscută la nivel național. Dacă ai nevoie de o diplomă recunoscută internațional va trebui să dai un examen separat la Institutul de limbă străină.

Alegem împreună

Spune-ne care e scopul tău prin învățarea unei limbi, iar noi îți vom oferi cea mai potrivită metodă prin care îți poți îndeplini obiectivul. Te vom ajuta să alegi cele mai bune variante de cursuri limbi străine online.