Cum incepi un curs online de limbi straine?

Cum începi

cum incepi un curs de limba straina

1

Primii pași

Ai posibilitatea de a-ți alege  tipul de curs care ți se potrivește, direct de pe site. În cazul în care nu ești decis, nu îți face  griji, suntem aici să te îndrumăm. Poți lua legătura cu noi așa cum îți este mai comod: prin telefon, prin e-mail sau chiar prin canalele social media.

în cazul cursurilor individuale și semi-individuale programul ședințelor este flexibil și se va stabili îde comun acord.  Dacă optezi pentru un curs de grup, vei găsi la pagina fiecărei limbi o listă cu toate cursurile pentru care avem înscrieri, cât și un test online pentru a-ți afla cu exactitate nivelul de cunoștințe.

2

Cum vei invăța?

În primul rând, trebuie să știi că, momentan, cursurile au loc online. Acestea se desfăşoară, însă, în timp real (nu sunt înregistrate).

Cu toții suntem aici ca să învățăm. Inclusiv profesorii vor învăţa despre și de la tine. De aceea, e important să pui progresul în fața perfecțiunii. A greși este normal, chiar constructiv.  Nu trebuie să urmărești mereu pronunția perfectă sau să te stresezi că nu reții toate cuvintele no imediat. Important este să nu te oprești.

 

3

De oriunde, oricând.

Pentru cursurile online vei avea nevoie de:

  • Un calculator cu microfon și conexiune la internet.  Încurajăm folosirea camerei video în timpul cursului, deoarece interacțiunea vizuală mărește eficiența învățării. 
  •  Acces la una din platformele Zoom sau Microsoft Teams. Le folosim pe acestea pentru că sunt simple și intuitive. Înainte de începerea ședinței, vei primi prin email o invitație de participare la curs, împreună cu câteva tips & tricks pentru desfășurarea optimă a cursului.

4

Manualele

 

Manualele ne  ajută să ne organizăm mai bine și le folosim ca suport de predare.

În cazul cursurilor individuale și semi-individuale, personalizarea materiei se va face în funcție de nevoile specifice ale fiecărui cursant.  Achiziționarea unui anumit manual se va face la recomandarea profesorului după ce se va stabili un plan de studiu foarte clar.

 

Spune-ne care e scopul tău prin învățarea unei limbi, iar noi îți vom oferi cea mai potrivită metodă prin care îți poți îndeplini obiectivul.

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.