Cum începi

Cel mai important pas și, de cele mai multe ori, cel mai greu este să ne contactezi. Chiar dacă nu ești decis 100%, o discuție cu un consultant Ibsen te va ajuta să obții claritate asupra obiectivelor tale.
învață cu drag

Suntem aici să te ajutăm

Metoda noastră de predare are la bază emoția. Credem cu tărie că, într-un cadru relaxat, cald şi prietenos, în care nu există presiune sau comparație și în care poți greși ori de câte ori ai nevoie, poți învăța cu drag.

Primii pași

Ai posibilitatea de a-ți alege tipul de curs care ți se potrivește, direct de pe site. În cazul în care nu ești decis, nu îți face griji, suntem aici să te îndrumăm. Poți lua legătura cu noi așa cum îți este mai comod: prin telefon, prin e-mail sau chiar prin canalele social media.

În cazul cursurilor individuale și semi-individuale programul ședințelor este flexibil și se va stabili de comun acord. Dacă optezi pentru un curs de grup, vei găsi la pagina fiecărei limbi o listă cu toate cursurile pentru care avem înscrieri, cât și un test online pentru a-ți afla cu exactitate nivelul de cunoștințe.

Cum vei invăța?

În primul rând, trebuie știi toate cursurile au loc online. Acestea se desfăşoară în timp real. Cu toții suntem aici ca să învățăm. Inclusiv profesorii vor învăţa despre și de la tine. De aceea, e important să pui progresul în fața perfecțiunii.

A greși este normal, chiar constructiv. Nu trebuie să urmărești mereu pronunția perfectă sau să te stresezi că nu reții toate cuvintele imediat. Important este să nu te oprești.

De oriunde, oricând.

Pentru cursurile online vei avea nevoie de: Un calculator cu microfon și conexiune la internet. Încurajăm folosirea camerei video în timpul cursului, deoarece interacțiunea vizuală mărește eficiența învățării.

Acces la aplicația Zoom. Recomandăm o descarci de aici. Înainte de începerea ședinței, vei primi prin email o invitație de participare la curs, împreună cu câteva tips & tricks pentru desfășurarea optimă a cursului.

Manualele

Manualele ne ajută să ne organizăm mai bine și le folosim ca suport de predare.

În cazul cursurilor individuale și semi-individuale, personalizarea materiei se va face în funcție de nevoile specifice ale fiecărui cursant. Achiziționarea unui anumit manual se va face la recomandarea profesorului după ce se va stabili un plan de studiu foarte clar.

La cursurile de grup, manualul se va trimite în original, prin curier, tuturor cursanților înainte de începerea cursului.

Cursuri live

Cursurile au loc în timp real, pe Zoom. Programul ședințelor este flexibil pentru cursurile individuale și semi-individuale. Cursurile de grup au un program fix.

Diplome recunoscute

Certificatele emise de Ibsen sunt recunoscute la nivel național. Acestea se emit la cerere sau după finalizarea unui modul, în cazul cursurilor de grup.

Posibilitatea de a schimba profesorul

Credem în chimia dintre profesor și cursant. Dacă, după câteva ședințe, observi că profesorul alocat ție nu ți se potrivește, poți cere fără probleme alocarea altui trainer.

Programe de fidelizare

Știm cât de mult timp și efort, inclusiv financiar, implică învățarea unei limbi străine. Am construit pachete de reduceri pentru clienții noștri fideli, cât și acces exclusiv la diferite tipuri de cursuri.  

STRUCUTURĂ CURSURI

Nivelurile după care ne ghidăm.

Această structură este construită conform
Cadrului European de Referință pentru Limbi Străine.

Nu îți cunoști încă nivelul?

Întrebări frecvente

Ai posibilitatea de a-ți alege tipul de curs care ți se potrivește, direct de pe site. În cazul în care nu ești decis, nu îți face griji, suntem aici să te îndrumăm. Poți lua legătura cu noi așa cum îți este mai comod: prin telefon, prin e-mail sau chiar prin canalele social media. În cazul cursurilor individuale și semi-individuale programul ședințelor este flexibil și se va stabili de comun acord. Dacă optezi pentru un curs de grup, vei găsi la pagina fiecărei limbi o listă cu toate cursurile pentru care avem înscrieri, cât și un test online pentru a-ți afla cu exactitate nivelul de cunoștințe.

În general, folosim platforma Zoom sau Microsoft Teams pentru cursurile online.

În cazul unui program de muncă în ture cel mai avantajos este cursul individual. Acesta se mulează pe programul tău (dacă într-o săptămână programul de muncă este dimineața, putem programa cursul seara, iar dacă în următoarea săptămână vei lucra după-amiaza, vom programa cursul dimineața).

Dacă alegi varianta unui curs de grup, vei putea vorbi fluent în aproximativ 3 ani de zile. Dacă alegi varianta unui curs individual, vei putea reuși să vorbești fluent în aproximativ 2 ani de zile, dacă vei avea o frecvență de minim 2 ședințe pe săptămână.

Da, în cadrul cursului individual ești doar tu și profesorul. Acesta este un curs axat strict pe nevoile tale. Poate fi un curs cu limbaj general sau cu limbaj pentru un anumit domeniu (financiar-bancar, medical, juridic etc.)

Alegem împreună

Spune-ne care e scopul tău prin învățarea unei limbi, iar noi îți vom oferi cea mai potrivită metodă prin care îți poți îndeplini obiectivul. Te vom ajuta să alegi cele mai bune variante de cursuri limbi străine online.