Cursuri limba Engleză

Alege tipul de curs în funcție de programul tău și de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a ajunge la nivelul dorit.

alege în funcție de programul tău

Ai 3 posibilități de curs
din care să alegi:

Curs individual engleză

Doar tu și profesorul, adaptat nevoilor tale. Este ideal atunci când ai un scop bine definit și îți place să înveți în ritmul tău.

de la 178 lei

ședință online de 90 de min

Curs semi-individual engleză

Alături de un partener, prieten sau coleg. Este ideal atunci când aveți același program și același scop.

de la 113 lei

de persoană/ ședință online de 90 de min

Cursuri de grup engleză

Într-un grup de maxim 8 persoane cu un program fix de desfășurare. Ideal atunci când nu te grăbești și îți place să cunoști oameni noi.

de la 400 lei

pentru 30 de ore de curs

Alegem împreună

Dacă nu ai găsit ceea ce cauți sau încă nu ești hotărât cu privire la alegerea unui curs, suntem aici să te ajutăm.

Te vom ajuta să alegi cele mai bune variante de cursuri pentru a învăța limba engleză online.

Spune-ne care e scopul tău prin învățarea unei limbi, iar noi îți vom oferi cea mai potrivită metodă prin care îți poți îndeplini obiectivul

Cursuri live

Cursurile de limba engleză au loc în timp real, pe Zoom. Programul ședințelor este flexibil pentru cursurile individuale și semi-individuale. Cursurile de grup au un program fix.

Diplome recunoscute

Certificatele emise de Ibsen sunt recunoscute la nivel național. Acestea se emit la cerere sau după finalizarea unui modul, în cazul cursurilor de grup.

Posibilitatea de a schimba profesorul

Credem în chimia dintre profesor și cursant. Dacă, după câteva ședințe, observi că profesorul alocat ție nu ți se potrivește, poți cere fără probleme alocarea altui trainer.

Programe de fidelizare

Știm cât de mult timp și efort, inclusiv financiar, implică învățarea unei limbi străine. Am construit pachete de reduceri pentru clienții noștri fideli, cât și acces exclusiv la diferite tipuri de cursuri.  

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.