Cursuri de Engleza Online pentru Copii si Adulti - Ibsen

Cursuri limba Engleză

Alege tipul de curs în funcție de programul tău și de timpul pe care îl ai la dipoziție pentru a ajunge la nivelul dorit.

Alege cursul în funcție programul avut și dorința de aprofundare

AI 3 POSIBILITĂȚI DE CURS DIN CARE SĂ ALEGI:

curs individual de limba straina

1. CURS INDIVIDUAL

Doar tu și profesorul, adaptat nevoilor tale. Este ideal atunci când ai un scop bine definit și îți place să înveți în ritmul tău.

curs semi-individual limba straina

2. CURS SEMI-INDIVIDUAL

Alături de un partener, prieten sau coleg. Este ideal atunci când aveți același program și același scop..

3. CURS DE GRUP

Într-un grup de maxim 8 persoane cu un program fix de desfășurare. Ideal atunci când nu te grăbești și îți place să cunoști oameni noi.

TESTIMONIALE

Ce spun oamenii care au învățat o
limbă străină cu NOI

Cursul pe care l-am urmat are un înalt nivel profesional și dincolo de asta are o amprenta creativa și psiho-pedagogica pe care nu oricine o poate atinge.
Dana - curs grup B1/B2-engleza
Am terminat modulul de limba italiană, materia predată mi-e clară, structurată, iar motivul pentru care acest lucru a fost posibil il pun pe seama abilitatilor Teodorei. Nu am fost tratați nicio secundă cu superioritate, severitate sau autoritate, ne-a fost explicat de oricâte ori a fost nevoie, cu blândețe, repetând de fiecare dată calm. Chiar și când noi perseveram în greșeală, am fost corectați ca și cum greșeam pentru prima dată, fără să fim judecați.
Irina Mitrea
Am venit la Centrul Ibsen cu intenția de a îmi perfecționa cunoștințele de limba engleză. Voiam sa fac câteva cursuri din SUA și aveam nevoie să am un nivel foarte bun al acestei limbi. Sunt bucuroasă că am facut acea investiție căci asta m-a ajutat să încep o nouă carieră și să îmi îndeplinesc visul de a ajuta oamenii.
Adina Oancea
Mă bucur foarte mult că am ales să învăţ alături de Ibsen! În cele 10 zile avute pentru a pregăti examenul meu de limba engleză Toefl am avut bucuria să cunosc oameni care au fost trup şi suflet alături de mine. Progresul meu a fost peste aşteptări şi acest lucru se datorează echipei! Mulţumesc Ibsen!
Delia Călinescu

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba Engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Indecis?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.