Vrei să înveți o limbă străină și nu știi de unde să începi?

Îți spunem noi:

  • Rezolvă testul de limbă de mai jos.
  • Primim rezultatul testării, după care te sunăm și stabilim împreună varianta de curs cea mai bună pentru tine.

Cum începi

Cel mai important pas și, de cele mai multe ori, cel mai greu este să ne contactezi. Chiar dacă nu ești decis 100%, o discuție cu un consultant Ibsen te va ajuta să obții claritate asupra obiectivelor tale.

Întrebări frecvente

Ai posibilitatea de a-ți alege tipul de curs care ți se potrivește, direct de pe site. În cazul în care nu ești decis, nu îți face griji, suntem aici să te îndrumăm. Poți lua legătura cu noi așa cum îți este mai comod: prin telefon, prin e-mail sau chiar prin canalele social media. În cazul cursurilor individuale și semi-individuale programul ședințelor este flexibil și se va stabili de comun acord. Dacă optezi pentru un curs de grup, vei găsi la pagina fiecărei limbi o listă cu toate cursurile pentru care avem înscrieri, cât și un test online pentru a-ți afla cu exactitate nivelul de cunoștințe.

În general, folosim platforma Zoom sau Microsoft Teams pentru cursurile online.

În cazul unui program de muncă în ture cel mai avantajos este cursul individual. Acesta se mulează pe programul tău (dacă într-o săptămână programul de muncă este dimineața, putem programa cursul seara, iar dacă în următoarea săptămână vei lucra după-amiaza, vom programa cursul dimineața).

Dacă alegi varianta unui curs de grup, vei putea vorbi fluent în aproximativ 3 ani de zile. Dacă alegi varianta unui curs individual, vei putea reuși să vorbești fluent în aproximativ 2 ani de zile, dacă vei avea o frecvență de minim 2 ședințe pe săptămână.

Da, în cadrul cursului individual ești doar tu și profesorul. Acesta este un curs axat strict pe nevoile tale. Poate fi un curs cu limbaj general sau cu limbaj pentru un anumit domeniu (financiar-bancar, medical, juridic etc.)