Cursuri pentru companii - Ibsen Language Learning Hub

Cursuri pentru companii

Programele de training sunt concepute pentru a aduce un plus de valoare echipei și companiei. Planul de desfăşurare al fiecărui curs este personalizat în funcție de nevoile și cerințele echipei, iar profesorii Ibsen sunt flexibili și adaptabili.

Cum lucrăm?

Pentru început, vom trece printr-un proces de evaluare, pentru a afla care este nivelul actual al fiecărui cursant și vom discuta despre dificultățile și așteptările lor legate de fiecare etapă în învăţarea unei noi limbi: citire, vorbire, scriere, gramatică, vocabular. Acest lucru, pe de o parte, îi va ajuta  pe profesorii noștri să aibă un punct de reper în stabilirea metodologiei cursurilor, iar pe de alte parte ne va ajuta să încadrăm corect cursanții în grupe. Cursurile online sunt formate din maximum 8 persoane, iar cele care se desfăşoară față în față de maximum 10.

Metoda de predare și de personalizare a cursurilor

Fiecare curs pornește de la un manual, ca punct de reper și structurare a informației. Personalizarea cursului se face prin activități interactive, create în jurul nevoii imediate de comunicare a cursanților. Învățarea gramaticii și a vocabularului se face din context, urmând metoda deductivă de predare. 

Dezvoltarea echipei și creștere evoluția aptitudinilor lingvistice

Pentru a urmări evoluția și implicarea participanților, vom evalua atât nivelul inițial,  cât şi progresul intermediar și final al cursanților. Evaluarea intermediară ne ajută să anticipăm nivelul de atingere al anumitor  momentul în care vor fi atinse anumite competențe de limbă ale cursanților și să luăm cele mai bune decizii în dezvoltarea pe parcursul procesului de dezvoltare a cunoștințelor lor. Evaluarea finală verifică tot ce și-a însușit echipa, la nivel de competențe lingvistice, pe parcursul colaborării noastre. Pe baza acestor rezultate vom pregăti și un raport pentru fiecare cursant în parte, care va cuprinde nivelul competențelor dobândite și situațiile în care acestea pot fi folosite. 

Beneficiile pentru companie și angajați

Avantajul principal este, evident, cel de a reduce barierele limbii între colegi din diferite tări și de a dezvolta abilitățile de comunicare cu colaboratorii și clienții, atât în conversații care cer un limbaj specific de business, cât și la nivel general.   

Un alt avantaj foarte important este reprezentat de conexiunea pe care o stabilesc colegii între ei, in timpul pe care îl petrec împreună și scopul comun care îi leagă. deci Prin urmare, activitatea de învăţare în grup a unei limbi străine poate fi percepută și ca o activitate de team-building. În cazul în care compania decide să suporte costul cursurilor, acesta poate fi și un bun instrument de fidelizare al angajaților. 

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.