Acasă  /  Cursuri italiană 

Curs italiană individual

Acest curs este potrivit pentru tine dacă înveți mai bine singur, dacă ești presat de timp sau dacă ai nevoie să folosești limba italiană într-o situație specifică.  

Învață
în ritmul tău

Flexibilitate maximă din punctul de vedere al programului și al materiei.

Program variabil.
Tu setezi orarul

Posibilitatea de a-ți stabili de pe o săptămână pe alta numărul și programarea sedințelor.

Progres rapid.
Cuantificabil

Adaptăm cursurile la interesele tale de comunicare și primești feedback constant despre evoluția ta.

cursul individual

Este pentru tine dacă:

Informații utile

Cursul individual de limba italiană este construit în jurul nevoilor tale. Este un curs intensiv, care îți asigură cel mai rapid progres.

Îți recomandăm să îți aloci timp pentru minimum 30-40 ședințe. Un nivel de limba italiană, de ex. B1, poate fi finalizat în 30 sau 40 de ședințe individuale.

Cât de repede reușești să avansezi, depinde și de timpul pe care îl poți aloca studiului individual. Vei primi recomandări cu acțiunile cele mai mici și simple pe care le poți lua pentru a ajunge cât mai repede la nivelul dorit.

Te încurajăm să ceri și să oferi feedback trainerului care ți se va aloca. Nu uita că noi suntem aici pentru a te ajuta să îți îndeplinești scopul, iar orice feedback primit este foarte apreciat.

Constanța în stabilirea ședințelor și respectarea programului stabilit este cheia în atingerea obiectivului tău. Rezultatele apar foarte rapid dacă participi săptămânal la cursuri.

Chiar dacă aceste cursuri sunt online și folosim în predare manuale digitale, considerăm că este foarte important să ai acasă și un manual folosit ca bază în procesul tău de învățare. Trainerul alocat îți va recomanda un manual pe care, în funcție de pachetul de ședințe ales, îl vei achita separat sau îl vei primi gratuit. În general, un manual este echivalentul unui nivel de limbă și se parcurge în 30, 40 de ședințe.

în funcție de nevoia ta

Te poți axa pe

prețuri și pachete

Alege pachetul
potrivit pentru tine

Pentru că știm că progresul nu va apărea peste noapte și pentru că vei avea nevoie de minimum 20 de ședințe pentru a observa îmbunătățiri în nivelul tău de limbă, am construit pachete care să te susțină în parcursul tău de învățare.

Pachet basic

1 ședință

Plătești la fiecare ședință programată.

Înainte de curs vei primi pe email factura aferentă cursului.

198 lei/

ședință online 90 de min

5% reducere

Pachet starter

10 ședințe

E mai ușor să rămâi consecvent în procesul de învățare știind că ai deja ședințele “rezervate” și programate.

188 lei/

ședință online 90 de min

10% reducere

Pachet intensiv

20 ședințe

Este o investiție în dezvoltarea ta personală și lingvistică pe termen lung. Acest angajament îți aduce o motivație suplimentară și determinare pentru a-ți atinge obiectivele propuse.

178 lei/

ședință online 90 de min

Lecție Demo Gratuită:

Înțelegem că alegerea unui curs de limba italiană este o decizie importantă. De aceea, îți oferim posibilitatea de a participa la o lecție demo de 45 de minute. Aceasta îți va permite să:

  • Îți determinăm nivelul de limbă italiană. Prin intermediul acestei lecții, vom putea evalua nivelul tău actual de cunoștințe și vom putea recomanda cel mai potrivit curs pentru tine.
  • Află câte ședințe sunt necesare pentru a-ți atinge scopul. În funcție de nivelul tău actual și de obiectivele tale, îți vom oferi o estimare a numărului de ședințe necesare pentru a-ți atinge scopul.
  • Cunoaște-ți profesorul. Această lecție demo îți oferă ocazia de a cunoaște profesorul și de a te familiariza cu metoda noastră de predare.

Hai să începem

Lasă-ne în formular datele tale de contact și disponibilitatea ta pentru cursuri, iar noi te vom contacta telefonic sau pe e-mail pentru a programa prima ședință.

Întrebări frecvente

Ai posibilitatea de a-ți alege tipul de curs care ți se potrivește, direct de pe site. În cazul în care nu ești decis, nu îți face griji, suntem aici să te îndrumăm. Poți lua legătura cu noi așa cum îți este mai comod: prin telefon, prin e-mail sau chiar prin canalele social media. În cazul cursurilor individuale și semi-individuale programul ședințelor este flexibil și se va stabili de comun acord. Dacă optezi pentru un curs de grup, vei găsi la pagina fiecărei limbi o listă cu toate cursurile pentru care avem înscrieri, cât și un test online pentru a-ți afla cu exactitate nivelul de cunoștințe.

În general, folosim platforma Zoom sau Microsoft Teams pentru cursurile online.

În cazul unui program de muncă în ture cel mai avantajos este cursul individual. Acesta se mulează pe programul tău (dacă într-o săptămână programul de muncă este dimineața, putem programa cursul seara, iar dacă în următoarea săptămână vei lucra după-amiaza, vom programa cursul dimineața).

Dacă alegi varianta unui curs de grup, vei putea vorbi fluent în aproximativ 3 ani de zile. Dacă alegi varianta unui curs individual, vei putea reuși să vorbești fluent în aproximativ 2 ani de zile, dacă vei avea o frecvență de minim 2 ședințe pe săptămână.

Da, în cadrul cursului individual ești doar tu și profesorul. Acesta este un curs axat strict pe nevoile tale. Poate fi un curs cu limbaj general sau cu limbaj pentru un anumit domeniu (financiar-bancar, medical, juridic etc.)

nu este pentru tine? nicio problemă!

Alte tipuri de curs de limba italiană

Curs semi-individual

Alături de un partener, prieten sau coleg. Este ideal atunci când aveți același program și același scop.

Curs de grup

Într-un grup de maxim 8 persoane cu un program fix de desfășurare. Ideal atunci când nu te grăbești și îți place să cunoști oameni noi.

club de conversație

Aceste cursuri au ca singur scop dobândirea fluenței, atunci când vorbești în limba engleză.

Cursuri live

Cursurile au loc în timp real, pe Zoom. Programul ședințelor este flexibil pentru cursurile individuale și semi-individuale. Cursurile de grup au un program fix.

Diplome recunoscute

Certificatele emise de Ibsen sunt recunoscute la nivel național. Acestea se emit la cerere sau după finalizarea unui modul, în cazul cursurilor de grup.

Posibilitatea de a schimba profesorul

Credem în chimia dintre profesor și cursant. Dacă, după câteva ședințe, observi că profesorul alocat ție nu ți se potrivește, poți cere fără probleme alocarea altui trainer.

Programe de fidelizare

Știm cât de mult timp și efort, inclusiv financiar, implică învățarea unei limbi străine. Am construit pachete de reduceri pentru clienții noștri fideli, cât și acces exclusiv la diferite tipuri de cursuri.  

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro