Acasă  /  Cursuri italiană  /  Cursuri de grup italiană

Ce vei învăța la acest modul

Dacă ai mai studiat în trecut limba italiană sau ai interacționat mai mult cu limba și deja poți să porți o discuție foarte simplă, acest curs este perfect pentru tine.

Vei continua limbii italiene pregătindu-te pentru a comunica în situații de bază și dezvoltând bazele necesare pentru a avansa în cunoașterea limbii.

Vocabular și Expresii Uzuale: Vei învăța cuvinte și expresii esențiale pentru a putea saluta, spune mulțumesc, întreba direcții, comanda mâncare și băuturi, și pentru a aborda diverse conversații de zi cu zi.

Gramatică de Bază: Vei învăța structura propozițiilor, verbele de bază, formele de plural, articolul hotărât și nehotărât, adjectivele, pronumele și prepozițiile de bază.

Pronunție și Intonație: Vei exersa pronunția corectă a sunetelor limbii italiene și vei învăța cum să folosești intonația adecvată pentru a-ți face auzit mesajele.

Conversație de Rutină: Vei învăța cum să descrii aspecte personale, cum ar fi vârsta, naționalitatea, familia, interesele și ocupația, pentru a putea iniția conversații și a interacționa în mod natural cu vorbitorii nativi.

Situații Cotidiene: Vei exersa cum să te descurci în situații precum cumpărături, mersul la restaurant, călătorii, rezervări de hotel sau întrebarea despre direcții.

Exerciții Practice: Vei participa la activități practice, cum ar fi jocuri de rol, exerciții de ascultare și exerciții de completare pentru a-ți pune în practică noile cunoștințe și a-ți dezvolta abilitățile de comunicare.

Cultură și Tradiții: Veți explora și înțelege mai bine cultura și tradițiile italiene, făcând astfel învățarea limbii mai concretă și captivantă.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel începător, modul II

Acest curs este al doilea modul din cele două ale nivelului A1.

După ce vei finaliza acest curs, vei avea o bază solidă în limbă, pregătindu-te pentru a construi abilitățile tale de comunicare pe măsură ce avansezi în învățarea limbii italiene.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Nuovo Progetto italiano 1

progetto 1

Nuovissimo Progetto italiano 1

Manualul este conceput pentru a-ți păstra interesul și a te implica activ în învățare. Exercițiile interactive, activitățile de grup și provocările lingvistice te vor motiva să explorezi și să înțelegi noțiunile de bază ale limbii italiene.

Manualul se achită separat taxei de curs, costă 90 de lei, și îl vei putea folosi la două module de curs. După achitarea taxei de curs, îl vei primi acasă prin curier rapid.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Italiană la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Teo Lungu

Teodora Lungu

„Trăiește ca și cum ai muri mâine și învață ca și cum ai trăi pentru totdeauna”, este mantra Teodorei.

Cursanții o denumesc magiciană datorită implicării ei în cadrul cursurilor, dar și abilităților de organizare, planificare și transformare a cadrului de studiu într-un mediu cald și prietenos.

Dacă ești pregătit să creezi și tu momente magice care să se te ajute să înveți cu plăcere o limbă străină, înscrie-te și tu la cursurile Teodorei.

Detalii de curs

Trainer: Teodora Lungu

Durată curs:

9 septembrie 2024 -

16 septembrie 2024

Program: Luni

Interval orar: 18:30 -

20:30

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 4

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba italiană, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro