Acum e momentul să investești în dezvoltarea ta învățând o limbă străină

Te gândești de ceva vreme deja la cât de multe oportunități ți-ar deschide învățarea unei limbi străine noi sau aprofundarea uneia pe care deja o cunoști, dar pare că pur și simplu nu e momentul potrivit? Îți venim în ajutor cu o propunere de nerefuzat:

Înscrie-te la o lecție demo gratuită de 45 de minute.

poza2

Cunoașterea unei limbi străine te ajută să:

De ce să te înscrii la o lecție demo

Înțelegem că alegerea unui curs de limbă străină este o decizie importantă. De aceea, îți oferim posibilitatea de a participa la o lecție demo de 45 de minute

Aceasta îți va permite să:

  • Îți afli nivelul de limbă . Prin intermediul acestei lecții, vom putea evalua nivelul tău actual de cunoștințe și îți vom putea recomanda cel mai potrivit curs pentru tine.
  • Afli câte ședințe sunt necesare pentru a-ți atinge scopul. În funcție de nivelul tău actual și de obiectivele tale, îți vom oferi o estimare a numărului de ședințe necesare pentru a-ți atinge scopul.
  • Îți cunoaști profesorul. Această lecție demo îți oferă ocazia de a cunoaște profesorul și de a te familiariza cu metoda noastră de predare.
poza3

E pentru tine dacă:

Ce spun clienții despre cursurile Ibsen

"Colaborarea cu Ibsen a fost una foarte buna. Am fost placut impresionata sa vad atentia pe care o acorda clientilor, faptul ca sunt mereu aproape de oameni, raspunzand solicitarilor si gasind solutii la probleme rapid. "
Clarisa Licae
HR Business Partner Central Europe Technologies
"Am terminat modulul de limba italiană, materia predată mi-e clară, structurată, iar motivul pentru care acest lucru a fost posibil il pun pe seama abilitatilor Teodorei. Nu am fost tratați nicio secundă cu superioritate, severitate sau autoritate, ne-a fost explicat de oricâte ori a fost nevoie, cu blândețe, repetând de fiecare dată calm. Chiar și când noi perseveram în greșeală, am fost corectați ca și cum greșeam pentru prima dată, fără să fim judecați. "
Irina Mitrea
"Am apreciat la IBSEN rapiditatea cu care s-au ocupat de solicitarile noastre, flexibilitatea programului sedintelor de curs, profesionalismul profesorilor alocati grupelor cat si al personalului care s-a ocupat de contul nostru.  Calitatea serviciilor oferite este unul dintre punctele forte ale acestui furnizor."
Artur Wisniewski
Director Centru Regional de Competente Euler Hermes SA

Ce se întâmplă după ce participi la o lecție demo

  1. Stabilim pașii următori împreună. Vei fi contactat telefonic de un consultant Ibsen pentru a stabili tipul de curs pe care vrei să îl urmezi. Ai de ales dintre: curs individual, curs semi-individual sau curs de grup.
  2. Tipul de curs îl vei alege în funcție de programul tău, timpul pe care îl ai la dispoziție și bugetul pe care vrei să îl aloci acestui nou obicei.
  3. După ce ai ales tipul de curs, stabilim împreună data primei ședințe și începem. Rămânem alături de tine pe toată perioada acestui proces de învățare. Orice vei avea nevoie, fie că e alt program, alt timp de curs sau alt profesor, vom fi pregătiți să te ajutăm

poza6

Completează formularul pentru a stabili împreună lecția demo.

Te rugăm să verifici corectitudinea numărului de telefon, pentru că te vom contacta telefonic pentru a afla mai multe detalii. Această lecție va fi live, pe Zoom, cu profesor ales special pentru tine.