Cursuri Archive - Ibsen Language Learning Hub

Archives: Cursuri

Rusă

Comunicarea este prioritatea noastră​ Fie că începi de la 0 sau vrei să te perfecționezi, la finalul unui modul vei putea să vorbești în limba rusă. Program de studiu personalizat Orice scop ai avea pentru a o studia – dragostea pentru literatura rusă, călătorii, oportunități de afaceri sau studii în Rusia – vom construi împreună …

Rusă Read More »

Portugheză

Comunicarea este prioritatea noastră​ Fie că începi de la 0 sau vrei să te perfecționezi, la finalul unui modul vei putea să vorbești în limba franceză. Pregătire pentru certificări internaționale 99% din cursanții pregătiți de noi pentru  certificările DIPLE, DAPLE, DUPLE au luat examenul cu nota dorită.

Spaniolă

Comunicarea este prioritatea noastră​ Fie că începi de la 0 sau vrei să te perfecționezi, la finalul unui modul vei putea să vorbești în limba franceză. Pregătire pentru certificări internaționale 99% din cursanții pregătiți de noi pentru  certificarea DELE au luat examenul cu nota dorită.

Italiană

Comunicarea este prioritatea noastră​ Fie că începi de la 0 sau vrei să te perfecționezi, la finalul unui modul vei putea să vorbești în limba italiană. Pregătire pentru certificări internaționale 99% din cursanții pregătiți de noi pentru  certificările CELI/CILS sau pentru studii prin Erasmus au luat examenul cu nota dorită. 

Franceză

Comunicarea este prioritatea noastră​ Fie că începi de la 0 sau vrei să te perfecționezi, la finalul unui modul vei putea să vorbești în limba franceză. Pregătire pentru certificări internaționale 99% din cursanții pregătiți de noi pentru  certificările DELF/DALF au luat examenul cu nota dorită.

Engleză

Diplomă recunoscută la nivel european Cursurile de engleză sunt autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației prin A.N.C., prin urmare, la finalul unui curs de engleză generală, vei primi o diplomă acreditată. Pregătire pentru certificări internaționale 99% din cursanții pregătiți de noi pentru una dintre aceste certificări IELTS, PET, FCE, CAE, Toefl au luat examenul …

Engleză Read More »

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.