Cum funcționează un curs online

Cursurile online nu sunt înregistrate, au loc în timp de real. Te vei conecta live cu unul dintre profesorii noștri la o oră stabilită de comun acord înainte de începerea cursului.

De ce ai nevoie pentru curs?

Calculator sau telefon, conexiune la internet. Asigură-te că îți funcționează microfonul. Nu este obligatoriu să ne vedem în timpul cursului. Important este să ne auzim și să urmărim fișele de lucru.

Folosim platformele Zoom și Microsoft Teams. După ce vom stabili programul primei ședințe, vei primi pe email o invitație de participare la curs. Totul este foarte simplu și intuitiv, dar dacă întâlnești probleme, îți oferim suport telefonic.

Îți recomandăm ca pe timpul cursului să te asiguri că telefonul tău este pe silent și că ai anunțat pe toată lumea că 100 de minute nu vei putea fi deranjat. Ar fi bine să ai pe lângă tine niște căști, în cazul în care vrei să auzi mai bine materialele audio pe care le folosim la curs.

Ai nevoie de un caiet de notițe și un pix/creion Toate fișele de lucru ți le vom trimite noi înaintea sau în timpul cursului Dacă vom considera că ai nevoie de un anumit manual pe care să îl folosești în mod repetat, ți-l vom trimite prin curier, oriunde te-ai afla.

Profesorii noștri au un program încărcat, la fel cum ai și tu. Te rugăm să respecți programul stabilit împreună. Dacă vor fi cazuri în care nu poți participa la curs, anularea acestuia se face cu 24h înainte, pentru a nu risca să pierzi banii pe ședință.