Spaniolă B1.2 - Ibsen Language Learning Hub

Curs Spaniolă B1.2

Ce obții în urma participării la un curs de limbă străină la Ibsen

icon1

30 de ore organizate sub forma a 20 ședințe

icon2
Diplomă de absolvire
(eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri)
icon3
Înregistrarea sesiunilor
valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs
icon5
Posibilitatea să înveți de oriunde
– toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

De pe ce manual vei învăța:

Nuevo Español en Marcha 3

B1.1

Ce vei învăța la acest modul:

Cursul este concentrat în jurul ideii de dezvoltare a abilităților de comunicare, simularea situațiilor autentice în care te poți exprima în mod natural.  

Vei avea oportunitatea să întelegi mai bine gramatica limbii spaniolă, să diferențiezi și să utilizezi timpurile verbale, prepozițiile și vocabularul necesar pentru a comunica în mod natural.  

Activitățile de dezvoltare a vocabularului vor avea un rol important. Încurajăm erorile, pentru că ele ne oferă oportunități să învațăm. Mai mult, vei întâlni persoane cu aceleași obiective ca ale tale, persoane cu care te vei putea conecta și împărtăși idei, de la care vei primi feedback constant și recomandări. 

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

ruxandra

Ruxandra Căpraru

Crezi în magie? Perfect, pentru că și Ruxandra, profa noastră de spaniolă, crede, și este pregătită să îți demonstreze că niciodată nu este prea târziu să înveți o nouă limbă străină într-un mediu plăcut și relaxat.

„Limbile străine sunt ca niște organisme vii, se află într-o stare continuă de mișcare, de evoluție, de progres, ceea ce face ca studiul lor să fie un proces continuu de învățare, lucru care mi se pare, de asemenea, extrem de interesant. Nu cred că m-aș putea plictisi vreodată de acest domeniu, de a învăța noi limbi străine sau de a-mi perfecționa cunoștințele”, ne spune Ruxandra.

Așadar, nu mai pierde timpul și începe și tu călătoria de studiu a limbii spaniole alături de noi.

1089 RON

Nu îți cunoști nivelul?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.