Pregăitre examen CAE - Ibsen Language Learning Hub

Curs Pregăitre examen CAE

Ce primești:

10 ședințe de curs

Ce vei învăța la acest modul:

Cursul de pregătire pentru examenul Cambridge Advanced English îți oferă oportunitatea să te familiarizezi cu structura de examen și tipologia subiectelor. Fie că te pregătești pentru examenul pen and paper sau cel computer-based, vei exersa toate cele patru componente: Reading and Use of English, Listening, Writing and Speaking. Vei avea posibilitatea să îți consolidezi cunoștințele și să afli tehnici de examen, tips and tricks, vei primi sfaturi și recomandări despre cum ai putea să abordezi o anumită probă. La finalizarea fiecarui modul vei susține o simulare de examen, inclusiv pentru proba de Speaking, alaturi de colegii tăi și vei afla exact care este nivelul tau.  

În cadrul primului modul vei simula primele trei etape ale probei de Speaking, vei învața și exersa scrierea eseului și a raportului și toate etapele probelor de Listening și Reading and Use of English. La finalul primului modul vei primi o evaluare inițială a performanței tale și vei fi cu un pas mai aproape de momentul în care vei putea susține Cambridge Advanced English cu încredere. 

Fie că îți dorești să îți asiguri accesul la o instituție de învățământ superior dintr-o alta țară, să îți echivalezi proba de Competente Lingivistice la Bac sau pur și simplu vrei să îți dovedești competențele avansate în limba engleză, cursul de pregatire CAE te va ajuta să îți atingi obiectivele.

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

profesor-fara-poza

Reli Mihart-Paune

1000 RON

dacă alegi plata integrală

1110 RON

2 tranșe a câte 555 lei, dacă alegi să plătești în rate
Te poti înscrie până pe 9 februarie.
100 RON cel mai bun preț/ședință pentru valoarea pe care o obții
Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem.
Vei primi integral banii înapoi, dacă nu vei fi satisfăcut de cursurile noastre.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.