Engleză B2.2 Upper-intermediate - Ibsen Language Learning Hub

Curs Engleză B2.2 Upper-intermediate

Ce obții în urma participării la un curs de limbă străină la Ibsen

icon1

30 de ore organizate sub forma a 15 ședințe

icon2
Diplomă de absolvire
(eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri)
icon3
Înregistrarea sesiunilor
valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs
icon4

Manual în original, agendă și pix livrate acasă 

icon5
Posibilitatea să înveți de oriunde
– toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

De pe ce manual vei învăța:

Keynote B2

Keynote B2

Ce vei învăța la acest modul:

Cursul de engleză generală Upper-Intermediate este destinat vorbitorilor de limba engleză care își doresc să devina independenți, să își îmbogățească vocabularul și să pună în practică gramatica complexa. Vom explora împreună expresii idiomatice, colocații și structuri gramaticale interesante care te vor aduce cu un pas mai aproape de nivelul avansat. Totodată, cursul Upper-Intermediate acordă o importanță specială pronunției și intonației în limba engleză, pentru că prima impresie contează, nu-i așa? Încurajăm erorile pentru că ne oferă oportunități să învățăm. Vei putea să îți dezvolți abilitățile de comunicare prin intermediul dezbaterilor, activităților de grup și simularilor de situații din viața reală în care să folosești cu succes engleza pentru a-ți exprima ideile. În cadrul cursului vei învăța tehnici avansate de citire și înțelegere a textelor complexe, articole cu subiecte variate și actuale, din viața reală. Vom vorbi despre carieră și succes, bani, tehnici de relaxare, artă și cultură, adică exact subiectele care ne interesează și ne starnesc interesul. Mai mult, vei întâlni persoane cu aceleași obiective cu care te vei putea conecta și împărtăși idei, vei primi feedback cons

Dacă nu iți cunoști nivelul de limbă, găsești mai jos un test de încadrare.

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

Anca-Remeta

Anca Remeta

La ce te ajută grădinăritul și arhitectura în predarea limbilor străine? Îți spunem noi… îi oferă Ancăi instrumentele necesare pentru a sădi în cursanții ei super-noțiuni de limba engleză.

Flexibilă și prietenoasă, Anca este pregătită să dezlege alături de tine cărările (uneori întortocheate) ale limbii engleze. Înscrie-te și tu la cursul Ancăi și descoperă un cadrul relaxat pentru a învăța o limbă străină într-o manieră modernă și prietenoasă.

1089 RON

Nu îți cunoști nivelul?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.