Engleză B2.1 - Ibsen Language Learning Hub

Curs Engleză B2.1

Ce primești:

20 ședințe de curs
Keynote B2

Ce vei învăța la acest modul:

Cursul de engleză generală Upper-Intermediate este destinat vorbitorilor de limba engleză care își doresc să devina independenți, să își îmbogățească vocabularul și să pună în practică gramatica complexa. Vom explora împreună expresii idiomatice, colocații și structuri gramaticale interesante care te vor aduce cu un pas mai aproape de nivelul avansat. Totodată, cursul Upper-Intermediate acordă o importanță specială pronunției și intonației în limba engleză, pentru că prima impresie contează, nu-i așa? Încurajăm erorile pentru că ne oferă oportunități să învățăm. Vei putea să îți dezvolți abilitățile de comunicare prin intermediul dezbaterilor, activităților de grup și simularilor de situații din viața reală în care să folosești cu succes engleza pentru a-ți exprima ideile. În cadrul cursului vei învăța tehnici avansate de citire și înțelegere a textelor complexe, articole cu subiecte variate și actuale, din viața reală. Vom vorbi despre carieră și succes, bani, tehnici de relaxare, artă și cultură, adică exact subiectele care ne interesează și ne starnesc interesul. Mai mult, vei întâlni persoane cu aceleași obiective cu care te vei putea conecta și împărtăși idei, vei primi feedback constant și recomandări.

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

Teo Clipa

Teo Clipa

10% reducere
dacă te înscrii până pe 17 decembrie
980 RON

dacă alegi plata integrală

1080 RON

3 tranșe a câte 360 lei, dacă alegi să plătești în rate
Te poti înscrie până pe 17 ianuarie .
49 RON cel mai bun preț/ședință pentru valoarea pe care o obții
Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem.
Vei primi integral banii înapoi, dacă nu vei fi satisfăcut de cursurile noastre.

Nu îți cunoști nivelul?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.