Engleză B1+ Grammar booster - Ibsen Language Learning Hub

Curs Engleză B1+ Grammar booster

Ce primești:

20 ședințe de curs

Ce vei învăța la acest modul:

Ai parcurs deja marte parte din gramatica limbii engleza, ai notiuni solide de vocabular si te descurci sa tii o conversatie cu colegii vorbitori de engleza, prieteni sau in calatorii in strainatate. Cu toate acestea, inca nu esti convins de abilitatile tale, ai vrea sa mergi mai departe in studiul de grup sau individual insa simti nevoia sa mai treci inca o data prin timpurile verbale, conditionale, pronume si alte expresii gramaticale pe care inca nu le stapanesti 100%.

Grammar& Conversation Booster Intermediate este destinat tocmai celor care mai au nevoie de un pas suplimentar catre nivelul B2, care ar avea nevoie de mai multa incredere sa puna in practica toate notiunile de gramatica pentru a duce o conversatie la bun sfarsit fara constrangerea unor mesaje transmise eronat.

Pe parcursul a 20 de sedinte, vom alterna notiunile de gramatica si practica lor cu conversatia, jocurile de rol, simularea de situatii reale in care putem folosi anumite gramatica si vocabularul specific. Cursantii vor lua locul profesorului si vor avea posibilitatea sa clarifice notiunile de gramatica deja studiate prin intermediul metodelor interactive ca mai apoi sa gasim impreuna situatii reale in care putem aplica toate aceste notiuni.

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

Teo Clipa

Teo Clipa

sold_out
Te poti înscrie până pe 15 octombrie.
49 RON cel mai bun preț/ședință pentru valoarea pe care o obții
Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem.
Vei primi integral banii înapoi, dacă nu vei fi satisfăcut de cursurile noastre.

Nu îți cunoști nivelul?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.