Engleză B1.1 - Pre-Intermediate - Ibsen Language Learning Hub

Curs Engleză B1.1 – Pre-Intermediate

Ce primești:

12 ședințe de curs
Keynote B1

Ce vei învăța la acest modul:

Cursul de engleză generală – Pre-Intermediate este concentrat în jurul ideii de dezvoltare a abilităților de comunicare, simularea situațiilor autentice în care te poti exprima în mod natural.

Acest curs este destinat celor care au deja abilitatea de a formula fraze scurte sau medii, și pot înțelege mesajele principale în engleza vorbită.

Vei avea oportunitatea să înțelegi mai bine gramatica limbii engleze, să diferențiezi și să utilizezi timpurile verbale, prepozițiile și vocabularul necesar pentru a comunica în mod natural.

Ne vom concentra în mod special asupra elementelor de:

  • Vocabular: subiecte actuale, de interes, precum limbaj pentru descrierea obiectelor, situațiilor, limbaj funcțional folosit în situații de zi cu zi;
  • Gramatica: diferențierea timpurilor verbal simple, folosirea prepozițiilor, modalități de legare a frazelor;
  • Pronunție: intonația cuvintelor în engleză, accent și diferențierea sunetelor;

Pentru că cei mai multi dintre noi simt că nu își găsesc cuvintele atunci când vor să comunice în engleză, activitățile de vorbire vor avea un rol important. Împreună vom discuta despre familie, cărți și cultura, persoane care ne inspira, planuri de viitor și natura.

Încurajăm erorile pentru că ne oferă oportunități să învățăm. Mai mult, vei întâlni persoane cu aceleași obiective cu care te vei putea conecta și împărtăși idei, vei primi feedback constant și recomandări.

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

Teo Clipa

Teo Clipa

sold_out
Te poti înscrie până pe 1 octombrie.
82 RON cel mai bun preț/ședință pentru valoarea pe care o obții
Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem.
Vei primi integral banii înapoi, dacă nu vei fi satisfăcut de cursurile noastre.

Nu îți cunoști nivelul?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.