Engleză A2.4 Elementary - Ibsen Language Learning Hub

Curs Engleză A2.4 Elementary

Ce primești:

15 ședințe de curs

Ce vei învăța la acest modul:

Vei putea înțelege fraze izolate și expresii frecvent folosite – informații personale sau familiale, cumpărături, mediul înconjurător apropiat, serviciu.

Cursul este concentrat în jurul ideii de dezvoltare a abilităților de comunicare, simularea situațiilor autentice în care te poți exprima în mod natural.

Vei avea oportunitatea să întelegi mai bine gramatica limbii engleze, să diferențiezi și să utilizezi timpurile verbale, prepozițiile și vocabularul necesar pentru a comunica în mod natural.

Pentru că cei mai mulți dintre noi simt că nu își găsesc cuvintele atunci când vor să comunice în engleză, activitățile de dezvoltare a vocabularului vor avea un rol important. Încurajăm erorile, pentru că ele ne oferă oportunități să învațăm. Mai mult, vei întâlni persoane cu aceleași obiective ca ale tale, persoane cu care te vei putea conecta și împărtăși idei, de la care vei primi feedback constant și recomandări.

Dacă nu iți cunoști nivelul de limbă, găsești mai jos un test de încadrare.

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

Anca-Remeta

Anca Remeta

La ce te ajută grădinăritul și arhitectura în predarea limbilor străine? Îți spunem noi… îi oferă Ancăi instrumentele necesare pentru a sădi în cursanții ei super-noțiuni de limba engleză.

Flexibilă și prietenoasă, Anca este pregătită să dezlege alături de tine cărările (uneori întortocheate) ale limbii engleze. Înscrie-te și tu la cursul Ancăi și descoperă un cadrul relaxat pentru a învăța o limbă străină într-o manieră modernă și prietenoasă.

980 RON

dacă alegi plata integrală

1080 RON

2 tranșe a câte 540 lei, dacă alegi să plătești în rate
Te poti înscrie până pe 18 mai.
65 RON cel mai bun preț/ședință pentru valoarea pe care o obții
Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem.
Vei primi integral banii înapoi, dacă nu vei fi satisfăcut de cursurile noastre.

Nu îți cunoști nivelul?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.