Acasă  /  Cursuri spaniolă  /  Cursuri de grup spaniolă

Ce vei învăța la acest modul

Ne vom începe călătoria în deslușirea cât mai multor taine ale limbii spaniole cu o mică recapitulare, pentru a ne asigura că nimic nu rămâne în dubii.

Ulterior, vom învăța să dam sfaturi și instrucțiuni, ne vom „lupta” cu modul Subjonctiv și cu formele sale neregulate (fiți siguri că vom câștiga!), vom afla cum se formează Imperativul și cum îl folosim pentru a da ordine sau instrucțiuni, perifrazele verbale „estar+ gerunziu” și „llevar+gerunziu”, vom face planuri, ne vom exprima păreri și vom aprofunda noțiunile dobândite anterior, cunoscând alte forme de a exprima lucrurile și învățând să ne exprimăm la un nivel mult mai avansa, atât ora, cât și în scris.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel A2- Modul II

Acesta este ultimul modul al nivelului A2, dintr-un total de 2. 

Nivelul A2 în limba spaniolă reprezintă al doilea nivel din schema de referință europeană pentru limbile străine (CEFR) și presupune o abilitate mai avansată în comunicarea în limba spaniolă. Acest nivel îți permite să te descurci în majoritatea situațiilor de comunicare scrisă și orală din călătoriile în țările în care se vorbește limba spaniolă. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Nuevo Español en marcha 2 Libro del alumno 

Nuevo-Espanol-en-Marcha-2

Acesta se achită separat taxei de curs și îl vei primi acasă, prin curier rapid.

Nuevo Español en marcha 2 Libro del alumno, 110 lei

Acest manual cuprinde tot ce e nevoie  știi pentru a finaliza nivelul A2 și îl vei folosi acest modul de curs. De asemenea, îți va fi folos pentru a recapitula materia parcursă la modulul anterior.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Spaniolă la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

daniela craciun

Daniela Crăciun

Daniela Crăciun este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secțiunea de limba și literatură spaniolă- limba și literatura engleză și a programului de Master- Studii Hispanice, în cadrul aceleași universități. Cursanții apreciează capacitatea ei de a se adapta la nevoile și ritmul lor de învățare. Este o profesoară dedicată, empatică și foarte structurată în transmiterea informațiilor către cursanții ei.

Detalii de curs

Trainer: Daniela Crăciun

Durată curs:

9 octombrie 2023 -

29 ianuarie 2024

Program: Luni

Interval orar: 18:30 -

20:30

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 3

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba spaniolă, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro