Acasă  /  Cursuri spaniolă  /  Cursuri de grup spaniolă

Ce vei învăța la acest modul

Chiar dacă nivelul A2 nu reprezintă chiar un nivel începător, vom începe acest modul cu o recapitulare a noțiunulor principale de gramatică și comunicare care au fost atinse în modulul anterior.

În acest modul vom învăța împreună să vorbim la trecut dar și la viitor (vom parcurge gramatica tuturo celor 4 timpuri trecute ale indicativului: pretérito perfecto si pretérito indefinido, văzute de asemenea la A1.2, dar și pretérito imperfecto și pretérito pluscuamperfecto), să discutăm despre diferențele culturale, dar și să exprimăm obligația și interdicția cu niște expresii specifice.

De asemenea, vom aprofunda cunoștințele despre descrierea locuinței, exprimarea dorințelor și a gusturilor, vom învăța să scriem un anuț, să facem comparații și să vindem& cumparăm obiecte de pe internet sau prin telefon și multe alte subiecte intersante și foarte utile atunci când mergem în vacanță sau când vrem să ne pierdem în peisajele spaniole și hispano/americane pentru a trăi o experiență autentică.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel A2- Modul I

Acesta este primul modul al nivelului A2, dintr-un total de 2. 

Nivelul A2 în limba spaniolă reprezintă al doilea nivel din schema de referință europeană pentru limbile străine (CEFR) și presupune o abilitate mai avansată în comunicarea în limba spaniolă. Acest nivel îți permite să te descurci în majoritatea situațiilor de comunicare scrisă și orală din călătoriile în țările în care se vorbește limba spaniolă. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Nuevo Español en marcha 2 Libro del alumno 

Nuevo-Espanol-en-Marcha-2

Acesta se achită separat taxei de curs și îl vei primi acasă, prin curier rapid.

Nuevo Español en marcha 2 Libro del alumno, 110 lei

Acest manual cuprinde tot ce e nevoie să știi pentru a finaliza nivelul A2 și îl vei folosi la două module de curs

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Spaniolă la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

daniela craciun

Daniela Crăciun

Daniela Crăciun este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secțiunea de limba și literatură spaniolă- limba și literatura engleză și a programului de Master- Studii Hispanice, în cadrul aceleași universități. Cursanții apreciează capacitatea ei de a se adapta la nevoile și ritmul lor de învățare. Este o profesoară dedicată, empatică și foarte structurată în transmiterea informațiilor către cursanții ei.

Detalii de curs

Trainer: Daniela Crăciun

Durată curs:

23 octombrie 2024 -

12 februarie 2025

Program: Miercuri

Interval orar: 19:00 -

21:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 2

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba spaniolă, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro