Acasă  /  Cursuri spaniolă  /  Cursuri de grup spaniolă

Ce vei învăța la acest modul

Ți-ai început deja călătoria în descoperirea limbii spaniole? Perfect! Atunci hai să fim camarazi de drum și să parcurgem restul aventurii împreună. În modulul începător plus vom învăța să ne descurcăm în situații sociale cât mai diversificate: cum cerem mâncare la restaurant, să vorbim despre ce ne place să facem în timpul liber, cum achiziționăm un bilet de metrou și cum ne descriem cartierul sau orașul, cum cerem instrucțiuni despre cum se ajunge într-un anumit loc, cum vorbim despre vreme, starea de sănătate sau cumpărături.

Nu vom neglija nici partea de gramatică: vom învăța pretérito perfecto și cum exprimăm acțiuni îîntâmplate în trecutul recent, dar și pretérito indefinido cu numeroasele lui verbe neregulate, care, fie vora între noi, nu sunt atât de grele precum par la prima vedere și multe alte subiecte interesante.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Începător plus

Nivelul A1 în limba spaniolă este primul nivel din schema de referință europeană pentru limbile străine (CEFR) și reprezintă nivelul de bază al competențelor lingvistice. Acest nivel îți permite să comunici în mod eficient în situații cotidiene simple și să înțelegi mesaje clare și directe. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Nuevo Español en marcha 1 Libro del alumno 

Nuevo-Espanol-en-Marcha-1

Nuevo Español en marcha 1 Libro del alumno
Acest manual cuprinde tot ce trebuie să știi pentru a finaliza nivelul A1 și îl vei folosi la două module de curs.
Acesta se achită separat taxei de curs și îl vei acasă, prin curier rapid.
Nuevo Español en marcha 1 Libro del alumno, 110 lei

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Spaniolă la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

daniela craciun

Daniela Crăciun

Daniela Crăciun este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secțiunea de limba și literatură spaniolă- limba și literatura engleză și a programului de Master- Studii Hispanice, în cadrul aceleași universități. Cursanții apreciează capacitatea ei de a se adapta la nevoile și ritmul lor de învățare. Este o profesoară dedicată, empatică și foarte structurată în transmiterea informațiilor către cursanții ei.

Detalii de curs

Trainer: Daniela Crăciun

Durată curs:

12 iunie 2024 -

25 septembrie 2024

Program: Miercuri

Interval orar: 19:00 -

21:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 3

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba spaniolă, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro