Curs recapitulativ germană A2-B1 - Ibsen Language Learning Hub

Curs recapitulativ germană A2-B1

Cursul se adresează celor care au deja cunoștințe de nivel A2, dar doresc o recapitulare a gramaticii și a vocabularului. Pentru că cei mai multi dintre noi simt că nu își găsesc cuvintele atunci când vor să comunice, activitățile de dezvoltare a vocabularului vor avea un rol important.

Vei întâlni persoane cu aceleași obiective cu care te vei putea conecta și împărtăși idei, vei primi feedback constant și recomandări.

 Vom aborda teme din:

Gramatică: vom începe modulul cu o trecere în revistă a gramaticii, cu exercițiile aferente.

Vocabular: vom continua modulul cu reactualizarea vocabularului, apoi vom citi texte din registre diferite (articole din ziare, fragmente din romane, articole din reviste științifice, de psihologie, de istorie, cultura germană etc.) pe care le vom discuta și le vom comenta – atât din punct de vedere morfo-sintactic cât și stilistic.

Exerciții practice:

Exerciții orale, discuții cu colegii (dezbatere pro-contra), prezentarea unui referat etc. Vom învăța cum să ne structuram ideile, ce expresii să folosim, vom învăța despre ce se discută și despre ce nu se discută în Germania și curiozități nemțești.

Exerciții de ascultare și întelegere a unor nativi.

Exerciții pentru antrenarea scrisului: e-mailuri, compuneri pe teme actuale, descrieri – vom învăța cum să scriem un text în limba germană, formulele de introducere, conectorii textuali, formulele de încheiere, exerciții de topică etc.

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

Diana Mitea

Diana Mitea

490 RON
Te poti înscrie până pe 17 ianuarie.
82 RON cel mai bun preț/ședință pentru valoarea pe care o obții
Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem.
Vei primi integral banii înapoi, dacă nu vei fi satisfăcut de cursurile noastre.

Nu îți cunoști nivelul?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.