Acasă  /  Cursuri portugheză  /  Cursuri de grup portugheză

Ce vei învăța la acest modul

Acest curs este conceput pentru cei care doresc să dobândească abilitățile de bază necesare în limba portugheză. Indiferent dacă călătoriți într-o țară vorbitoare de portugheză, doriți să comunicați cu vorbitorii nativi sau pur și simplu sunteți pasionat de limbi străine, acest curs vă va oferi un început solid în explorarea acestei limbi frumoase.

Fie că sunteți complet novice în portugheză sau aveți cunoștințe minime, acest curs vă va ghida pas cu pas în procesul de învățare. Vom începe cu alfabetul și sunetele limbii portugheze, astfel încât să vă familiarizați cu sistemul său de scriere și pronunție. Apoi, vom explora teme de bază, cum ar fi saluturile, prezentările personale, cumpărăturile, numerele și timpurile verbale simple.

Prin lecții interactive și variate, veți avea oportunități ample de a practica vocabularul și structurile gramaticale în contexte relevante și realiste. Vom folosi tehnici și resurse diversificate, cum ar fi conversații simulate, jocuri de rol, exerciții de ascultare și citire, pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile de înțelegere și exprimare în portugheză.

La finalul acestui curs, veți fi capabil să vă prezentați, să purtați conversații simple în limba portugheză, să înțelegeți și să folosiți structuri gramaticale de bază și să vă descurcați în situații cotidiene de comunicare. Cu o atenție specială acordată practicii vorbirii și a înțelegerii limbii portugheze, veți dobândi încredere în abilitățile dvs. de comunicare și veți fi pregătit să avansați către niveluri superioare de competență în această limbă minunată.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel A1, modul I

La finalul acestui curs, veți fi capabil să vă prezentați, să purtați conversații simple în limba portugheză, să înțelegeți și să folosiți structuri gramaticale de bază și să vă descurcați în situații cotidiene de comunicare.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1
ce obții în urma participării la un

Curs de limba Portugheză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

profesor-fara-poza

Andreea Constantin-Poppe

NOU

Detalii de curs

Trainer: Andreea Constantin-Poppe

Durată curs:

18 mai 2024 -

10 august 2024

Program: Sâmbătă

Interval orar: 10:00 -

12:30

Număr de ședințe: 12

Locuri rămase: 5

1089 lei

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro