Acasă  /  Cursuri italiană  /  Cursuri de grup italiană

Ce vei învăța la acest modul

Aceste curs va cuprinde toată materia din nivelul A2. După acest modul poți începe să studiezi nivelul B1.

Vocabular și gramatică: Vei învăța un vocabular extins și vei explora structuri gramaticale complexe pentru a-ți îmbunătăți competențele de comunicare în italiană. Acest lucru poate include verbe regulate și neregulate, timpuri verbale, pronume, adjective și adverbe, construcții de fraze etc.

Exprimarea orală: Vei avea ocazia să practici și să îți îmbunătățești abilitățile de vorbire în limba italiană. Acest lucru poate implica discuții în grup, jocuri de rol, prezentări orale și alte activități interactive care îți vor permite să aplici vocabularul și gramatica pe care le-ai învățat.

Înțelegerea auditivă: Veți asculta înregistrări audio sau video pentru a vă îmbunătăți înțelegerea limbii italiene vorbită. Acest lucru poate include exerciții de ascultare a dialogurilor, interviurilor sau a altor materiale audio relevante.

Înțelegerea scrisă: Veți citi texte scrise în italiană pentru a vă îmbunătăți înțelegerea limbii scrise. Aceste texte pot fi articole de știri, povestiri, eseuri sau alte tipuri de texte relevante pentru cultura și societatea italiană.

Cultură italiană: În cadrul acestui modul, vei avea ocazia să explorezi diverse aspecte ale culturii italiene, cum ar fi istoria, arta, muzica, literatura și tradițiile culturale. Aceasta îți va oferi o înțelegere mai profundă a contextului cultural în care este vorbită limba italiană.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel elementar

Acest curs cuprinde toată materia nivelul A2. După acest modul te poți înscrie la nivelul B1.

Nivelul A2 în limba italiană reprezintă un nivel intermediar de competență în ceea ce privește cunoștințele și abilitățile lingvistice în italiană. Persoanele care au atins acest nivel au dobândit deja o bază solidă în limba italiană și sunt capabile să se descurce într-o varietate de situații de comunicare de zi cu zi

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Nuovo Progetto italiano 1

progetto 1
Nuovissimo Progetto italiano 1 – Libro dello studente (+ DVD Video)

Manualul este conceput pentru a-ți păstra interesul și a te implica activ în învățare. Exercițiile interactive, activitățile de grup și provocările lingvistice te vor motiva să explorezi și să înțelegi noțiunile de bază ale limbii italiene.

Manualul se achită separat taxei de curs, costă 90 de lei. După achitarea taxei de curs, îl vei primi acasă prin curier rapid.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Italiană la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Teo Lungu

Teodora Lungu

„Trăiește ca și cum ai muri mâine și învață ca și cum ai trăi pentru totdeauna”, este mantra Teodorei.

Cursanții o denumesc magiciană datorită implicării ei în cadrul cursurilor, dar și abilităților de organizare, planificare și transformare a cadrului de studiu într-un mediu cald și prietenos.

Dacă ești pregătit să creezi și tu momente magice care să se te ajute să înveți cu plăcere o limbă străină, înscrie-te și tu la cursurile Teodorei.

Detalii de curs

Trainer: Teodora Lungu

Durată curs:

12 iunie 2024 -

18 septembrie 2024

Program: Miercuri

Interval orar: 18:30 -

20:30

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 2

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba italiană, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro