Acasă  /  Cursuri germană  /  Cursuri de grup germană

Ce vei învăța la acest modul

În cadrul cursului de B2.1 accentul va fi pus pe dezvoltarea abilității de a utiliza limba germană în situații din viața reală, fie că este vorba de muncă, călătorie sau interacțiuni sociale.

Vei studia mai în profunzime gramatica limbii germane, inclusiv timpurile complexe, modurile și cazurile.

Vocabularul tău va continua să se extindă, acoperind o gamă mai largă de subiecte, inclusiv termeni mai specializați sau tehnici, în funcție de interesele și necesitățile tale. Vei citi și înțelege texte mai lungi, precum articole de ziare, literatură și documente tehnice.

NIVEL EDUCAȚIONAL

B2.1

Aceste este primul modul al nivelului B2.

La finalul cursului B2.1 de limba germană, vei avea o înțelegere solidă a limbii germane și vei putea să comunici eficient într-o varietate de situații. Vei fi bine pregătit să abordezi cursuri mai avansate sau să utilizezi cunoștințele de limbă în contexte profesionale sau academice, dacă este necesar.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Aspekte B2

Aspekte-neu-B2
ce obții în urma participării la un

Curs de limba Germană la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Anca Bacan

Anca Băcan

Anca este prima noastră profesoară de limba germană. Alături de ea ne-am dezvoltat și am crescut departamentul de predare al limbii germane. Stilul ei de predare este clar, organizat

Detalii de curs

Trainer: Anca Băcan

Durată curs:

18 iulie 2024 -

21 noiembrie 2024

Program: Joi

Interval orar: 19:00 -

21:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 2

1200 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba germană, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro