Curs germană Nivel B1, Modul II - Ibsen Language Learning Hub

Acasă  /  Cursuri germană  /  Cursuri de grup germană

Curs germană Nivel B1, Modul II

Ce vei învăța la acest modul

Cursul este concentrat în jurul ideii de dezvoltare a abilităților de comunicare, simularea situațiilor autentice în care te poți exprima în mod natural. Vei avea oportunitatea să întelegi mai bine gramatica limbii germane, să diferențiezi și să utilizezi timpurile verbale, prepozițiile și vocabularul necesar pentru a comunica în mod natural.

Vei învăța să scrii texte mai complexe și mai elaborate, inclusiv scrisori, emailuri și eseuri, folosind structuri de limbă germană mai sofisticate și vei fii capabil să te exprimi într-un mod coerent și precis în scris. În plus, îți vei îmbunătăți abilitățile de ascultare și înțelegere a limbii germane, inclusiv în contexte mai complexe, cum ar fi prezentările sau dezbaterile.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel B1, Modul II

Aceste este ultimul modul al nivelului B1. După finalizarea acestuia, te poți înscrie la nivelul B2.

Nivelul B1.2 în limba germană este un nivel intermediar-avansat, în care ți-ai consolidat deja competențele de comunicare în limba germană. La acest nivel, ești capabil să comunici cu o oarecare încredere într-o varietate de situații sociale și profesionale.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1
De pe ce manual vei învăța:

Schritte International neu 6

schritte-international-neu-6

Acest manual este format din două părți: prima, manualul de curs, iar a doua, caietul de exerciții. Aici găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a finaliza nivelul B1.2.

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs.

ce obții în urma participării la un

Curs de limbă străină la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Diana Mitea

Diana Mitea

Diana este o profesoară empatică, carismatică, pozitivă, pe care o vei îndrăgi din primele secunde. Este extrem de atentă la felul în care cursanții ei se simt la curs și are grijă ca niciunul să nu rămână în urmă. Cu un talent unic de a explica concepte complexe în mod simplu și accesibil, Diana transformă dificultățile în provocări pline de satisfacții. Folosește exemple practice și analogii ingenioase pentru a face înțelese noțiunile mai abstracte, oferind astfel studenților o bază solidă și încredere în propriile lor capacități.

Detalii de curs

Trainer: Diana Mitea

Durată curs:

13 septembrie -
29 noiembrie
Program: Miercuri
Interval orar: 18:30 -
21:00
Număr de ședințe: 12
Locuri rămase: 3

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba germană, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.