Acasă  /  Cursuri germană  /  Cursuri de grup germană

Ce vei învăța la acest modul

Vei putea înțelege punctele esențiale când este utilizată o limbă clară și standard și când este vorba de lucruri familiare în muncă, la școală, în timpul liber.

Vei putea avea un discurs simplu și coerent pe subiecte familiare și în domeniile de interes. Poți povesti un eveniment, o experiență sau un vis, să descrii o speranță sau un țel și să expui pe scurt motivele sau explicațiile pentru un proiect sau o idee.

Vocabularul îl vom construi vorbind despre: ce îți face plăcere să faci în timpul liber, despre carieră, vom învăța să construim o scrisoare de intenție, vom vorbi despre colegi, prieteni, vecini.

La gramatică vei învăța despre: imperfect, perfectul compus, mai mult ca perfectul, conjuncția când – als, conjuncția deși – obwohl, Gradpartikel, pronumele relativ și propoziția relativă, Cazurile Nominativ, Dativ, Akkusativ, pasiv prezent cu verbe modale, condițional optativ.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel B1, modul I

Aceste este primul modul din nivelul B1, dintr-un total de două. La acest nivel îți vei îmbunătăți vocabularul și gramatica, astfel încât să poți descrie în detaliu experiențele, planurile și ideile tale, să argumentezi și să justifici opiniile tale. În plus, îți vei dezvolta abilitățile de ascultare și înțelegere a mesajelor în limba germană, inclusiv în contexte mai formale, cum ar fi prezentările sau discursurile.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Schritte international neu 5

schritte 5

Acest manual este format din două părți: prima, manualul de curs, iar a doua, caietul de exerciții. Aici găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a finaliza nivelul B1.1.
Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Germană la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Anca Bacan

Anca Băcan

Anca este prima noastră profesoară de limba germană. Alături de ea ne-am dezvoltat și am crescut departamentul de predare al limbii germane. Stilul ei de predare este clar, organizat

Detalii de curs

Trainer: Anca Băcan

Durată curs:

13 aprilie 2024 -

20 iulie 2024

Program: Sâmbătă

Interval orar: 10:00 -

12:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 2

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba germană, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro