Acasă  /  Cursuri germană  /  Cursuri de grup germană

Ce vei învăța la acest modul

La cursul de limba germană A2.2, vei continua să îți extinzi abilitățile lingvistice.

Modulul A2.2 reprezintă un nivel intermediar în care te vei concentra pe îmbunătățirea abilităților de comunicare și pe dobândirea unei înțelegeri mai subtile a limbii.

Iată câteva subiecte și concepte pe care le vom acoperi: conversații de zi cu zi, extinderea vocabularului mai specific pe diferite subiecte precum muncă, educație, sănătate și emoții.

La gramatică vei studia timpurile verbale (mai mult ca perfectul, trecutul continuu, viitorul și verbele modale), cazurile substantivelor, formele comparative și superlative.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel A2, Modul II

Nivelul A2.2 este un nivel începător avansat, în care deja ai acumulat o bază solidă de cunoștințe și competențe în limba germană și începi te familiarizezi cu structurile de limbă mai complexe. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Schritte Internațional neu 4

Schritte-International-neu-4

Acest manual este format din două părți: prima, manualul de curs, iar a doua, caietul de exerciții. Aici găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a finaliza nivelul A2.2.
Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Germană la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Daniela Maria

Daniela Maria

Daniela înțelege că învățarea unei limbi străine poate fi provocatoare și creează strategii personalizate pentru fiecare student, adaptate stilului și nevoilor individuale. Astfel, fiecare cursant simte că are sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele și pentru a deveni din ce în ce mai sigur în abilitățile sale lingvistice.
În plus față de abilitatea sa de a preda, Daniela este și un susținător sincer al fiecărui cursant. Prin încurajări constante și feedback constructiv, creează un mediu în care toată lumea se simte încurajată să-și exprime ideile și să-și depășească temerile legate de învățarea limbii germane.

Detalii de curs

Trainer: Daniela Maria

Durată curs:

14 martie 2024 -

28 mai 2024

Program: Marți și Joi

Interval orar: 19:30 -

21:00

Număr de ședințe: 20

Locuri rămase: 3

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba germană, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro