Acasă  /  Cursuri germană  /  Cursuri de grup germană

Ce vei învăța la acest modul

Acest curs intensiv de limba germană, nivel A1.2. îți va permite să termini rapid nivelul A1. Cursul are loc de 2 ori pe săptămână, timp de 7 săptămâni jumătate, iar o ședință de curs va dura 120 minute.

În acest modul vei învăța să folosești expresii cotidiene simple, vei învăța să te prezinți pe tine și pe alții și vei putea răspunde la întrebări despre detalii personale, cum ar fi: locul în care locuiești, prieteni, familie, locul de muncă.

Vocabularul îl vom construi vorbind despre: muncă și meserii, sănătate, trafic și mijloace de transport, servicii, îmbrăcăminte și sărbători.

La gramatică vei învăța despre: prepozițiile temporale “seit” și “vor”, imperfectul verbelor “haben” și “sein”, verbele modale “mussen”, “durfen”, “sollen” și “mogen”, propoziția imperativă, pronumele posesiv adjectival, prepoziția “mit”, prepoziții locale, prepoziții temporale “bei”, “nach”, “vor”, “bis”, “ab und in”, pronumele demonstativ “der”, “die”, “das”, pronumele demonstartiv de apropiere “diese-”, pronumele interogativ “welch-”, verbe care cer complement în D., pronumele personal în D. și în Akk., conjuncția “denn”, numeralul ordinal.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel A1, Modul II

Acesta este ultimul modul din nivel A1. După ce îl finalizezi, te poți înscrie la nivelul A2.1.

Nivelul A1 este primul pas în învățarea limbii germane și îți oferă o bază solidă pentru a trece la niveluri mai avansate. Pe parcursul cursului de limba germană la nivelul A1.2, vei fi expus la diferite situații de comunicare prin exerciții practice și dialoguri, care te vor ajuta să îți dezvolți abilitățile de ascultare și vorbire în limba germană.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Menschen A1/2 Arbeitsbuch mit Audio-CD 

GetImage (3)

Susținut de o metodologie care acoperă toate cele patru abilități necesare cunoașterii limbii, manualul este însoțit de un CD audio cu texte pentru exercițiile din caietul de exerciții.

Manualul, cât și caietul de exerciții, le vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Germană la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Diana Mitea

Diana Mitea

Diana este o profesoară empatică, carismatică, pozitivă, pe care o vei îndrăgi din primele secunde. Este extrem de atentă la felul în care cursanții ei se simt la curs și are grijă ca niciunul să nu rămână în urmă. Cu un talent unic de a explica concepte complexe în mod simplu și accesibil, Diana transformă dificultățile în provocări pline de satisfacții. Folosește exemple practice și analogii ingenioase pentru a face înțelese noțiunile mai abstracte, oferind astfel studenților o bază solidă și încredere în propriile lor capacități.

Detalii de curs

Trainer: Diana Mitea

Durată curs:

25 mai 2024 -

10 august 2024

Program: Sâmbătă

Interval orar: 10:00 -

12:30

Număr de ședințe: 12

Locuri rămase: 2

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba germană, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro