Curs germană începători, A1.1 - Ibsen Language Learning Hub

Curs germană începători, A1.1

Ce vei învăța la acest modul

În cadrul cursului de limba germană nivelul A1.1, voi studia elementele de bază ale limbii, concepute pentru începători care au puține sau deloc cunoștințe de germană. Acest nivel își propune să îți ofere abilități lingvistice esențiale pentru comunicarea în viața de zi cu zi.

Iată câteva subiecte și concepte pe care vei studia la acest modul: alfabetul, cum să te prezinți, informații personale (nume, vârstă, naționalitate și ocupație) etc.

Gramatica va acoperi genul substantivelor, articolele hotărâte și nehotărâte, prepozițiile de bază și adverbele comune.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel A1, Modul I

Acesta este primul modul din nivel A1. După ce îl finalizezi, poți continua cu modulul A1.2 pentru a finaliza întreg nivelul A1.

Nivelul A1 este primul pas în învățarea limbii germane și îți oferă o bază solidă pentru a trece la niveluri mai avansate.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1
De pe ce manual vei învăța:

Schritte international Neu 1

Schritte-International-neu-1

Acest manual este format din două părți: prima, manualul de curs, iar a doua, caietul de exerciții. Aici găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a finaliza nivelul A1.1.

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs.

ce obții în urma participării la un

Curs de limbă străină la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Daniela Maria

Daniela Maria

Daniela înțelege că învățarea unei limbi străine poate fi provocatoare și creează strategii personalizate pentru fiecare student, adaptate stilului și nevoilor individuale. Astfel, fiecare cursant simte că are sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele și pentru a deveni din ce în ce mai sigur în abilitățile sale lingvistice.
În plus față de abilitatea sa de a preda, Daniela este și un susținător sincer al fiecărui cursant. Prin încurajări constante și feedback constructiv, creează un mediu în care toată lumea se simte încurajată să-și exprime ideile și să-și depășească temerile legate de învățarea limbii germane.

Detalii de curs

Trainer: Daniela Maria

Durată curs:

7 octombrie -
27 ianuarie
Program: Sâmbătă
Interval orar: 09:00 -
11:00
Număr de ședințe: 15
Locuri rămase: 2

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba germană, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.