Acasă  /  Cursuri franceză  /  Cursuri de grup franceză

Ce vei învăța la acest modul

Îți vei dezvolta abilitățile de comunicare prin intermediul dezbaterilor, activităților de grup și simularilor de situații din viața reală.  

Vom explora împreună expresii idiomatice, colocații și structuri gramaticale interesante care te vor aduce cu un pas mai aproape de nivelul avansat. 

Vei învăța tehnici avansate de citire și înțelegere a textelor complexe, articole cu subiecte variate și actuale, din viața reală. 

La gramatică vom pune în context: Les pronoms relatifs, L’expression de la quantité, La condition et l’hypothèse, La concession et l’opposition, Le futur, Le but.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel B2 Indépendant

Acest curs este primul din nivelul B2. După finalizarea acestuia, poți continua studiul limbii cu modulele B2.2 și B2.3 de limba franceză pentru a finaliza întregul nivel.

După ce vei termina acest modul, vei putea să înțelegi texte complexe și să comunici cu vorbitori nativi fără ca ei să aibă o problemă în a te înțelege. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Edito B2

GetImage

Acest manual cuprinde tot ce e nevoie să știi pentru a parcurge nivelul B2 și îl vei folosi la trei module de curs.

Manualul se achită separat taxei pentru curs și îl vei folosi la 3 module de curs: B2.1, B2.2 și B2.3.

Edito B2 – 4ème édition – Livre + code numérique + didierfle.app, preț 140 lei.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Franceză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Alina Bratosin

Alina Bratosin

Alina predă limba franceză la Ibsen din 2018, iar experiența ei de predare în curând va depăși un deceniu. Este pasionată de culturile extrem-orientale și are studii de masterat și de doctorat în niponologie. Această diversitatea culturală, care se observă în studiile ei, îi conferă o mentalitate deschisă și o abordare creativă a predării limbii franceze. Cursanții apreciează la ea calmul, răbdarea și claritatea explicațiilor.

Detalii de curs

Trainer: Alina Bratosin

Durată curs:

18 septembrie 2023 -

4 decembrie 2023

Program: Luni

Interval orar: 18:30 -

21:00

Număr de ședințe: 12

Locuri rămase: 3

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba franceză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro