Acasă  /  Cursuri franceză  /  Cursuri de grup franceză

Ce vei învăța la acest modul

Vei putea să întelegi mai bine gramatica limbii franceze, să diferențiezi si să utilizezi timpurile verbale, prepozițiile, diferite tipuri de pronume și vocabularul necesar pentru a comunica în mod natural. 

La gramatică vei parcurge: Les pronoms relatifs(rappel), Le subjonctif présent (rappel), passe; les comparaisons et les degrés, la concordance des temps au passe, l’imparfait et le passe compose (rappel), le plus-que-parfait, l’accord du participe passe, exprimer la concession et l’opposition. 

La partea de vocabular vei discuta: Lexique lie à l’image; caractériser des personnes, des comportements, qualités et défauts professionnels; parler de ses sentiments; le lexique de la consommation, le lexique de la négociation, les termes liés a l’apprentissage et a l’expérience, lexique scolaire et universitaire.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel B1 - Indépendant (niveau seuil) - Modul 2

Aceste modul este primul din cele 3 ale nivelului B1. După ce finalizezi acest modul, poți continua cu modulul B1.2.

Acest nivel îți va conferi independență în comunicare în cea mai mare parte a situațiilor din vacanțele în țările în care se vorbește limba franceză. De asemenea, vei putea accesa job-uri care presupun folosirea limbii franceze într-un mod repetat.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Alter Ego+ B1

alter-ego-+-b-1

Acest manual cuprinde tot ce e nevoie să știi pentru a finaliza nivelul B1. La finalul fiecărui capitol ai incluse și exerciții pentru pregătirea examenului DELF B1.

Manualul se achită separat taxei pentru curs și îl vei folosi la încă 2 module de curs ale nivelului B1.

Alter Ego + 3 : Livre de l’élève + CD-ROM, preț 100 lei

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Franceză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Alexandra Juncanariu

Alexandra Juncănariu 

Absolventă a Facultății de Litere, Alexandra a urmat studiile programului de master Studii franceze și francofone, iar acum 7 ani a început predarea limbii franceze. Calmă și răbdătoare, optimistă și mereu cu o vorbă bună pentru ceilalți, Alexandra este concentrată pe nevoile cursanților și adaptează fiecare curs în funcție de acestea. Cu certificare în coaching, este mai mult decât pasionată de dezvoltarea personală și lucrează permanent la evoluția ei profesoniolă.

Detalii de curs

Trainer: Alexandra Juncănariu 

Durată curs:

7 februarie 2024 -

22 mai 2024

Program: Miercuri

Interval orar: 18:00 -

20:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 3

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba franceză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro