Acasă  /  Cursuri franceză  /  Cursuri de grup franceză

Ce vei învăța la acest modul

Vei avea oportunitatea întelegi mai bine gramatica limbii franceze, diferențiezi și utilizezi timpurile verbale, prepozițiile și vocabularul necesar pentru a comunica în mod natural în situații familiare. 

Ne vom îmbunătăți vocabularul folosind: quelques termes et expressions pour exprimer des appréciations sur un film, termes liés aux associations de loisirs, termes liés aux descriptifs touristiques et à la réserva-tion (repas, hébergement), formules pour donner son avis, pour exprimer l’accord/ le désaccord, quelques expressions pour exprimer des sentiments / émotions, des comportements / attitudes 

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel B1 - Indépendant (niveau seuil) - Modul III

Aceste modul este ultimul din cele 3 ale nivelului B1

Acest nivel îți va conferi independență în comunicare în cea mai mare parte a situațiilor din vacanțele în țările în care se vorbește limba franceză. De asemenea, vei putea accesa job-uri care presupun folosirea limbii franceze într-un mod repetat. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Edito B1

Edito B1

Acest manual cuprinde tot ce e nevoie să știi pentru a parcurge nivelul B1 și îl vei folosi la trei module de curs.

Manualul se achită separat taxei pentru curs și îl vei folosi pentru acest ultim modul al nivelului B1.

Edito B1 – 3ème édition – Livre + didierfle.app, preț 110 lei
ce obții în urma participării la un

Curs de limba Franceză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Denisa Kovacs

Denisa Kovacs

Denisa Kovacs si-a finalizat cursurile in cadrul Université Paris Ouest Nanterre La Défense, Franța –obținând Diplomade Universitate Limbă, Cultură și Civilizație Franceză. A urmat si un stagiu de practică in cadrul Université Lumière. Denisa are o experienta de peste 12 ani in predarea limbii franceze si engleze adultilor.
Cursanții Denisei apreciază cel mai mult la ea faptul că este foarte concentrată pe adaptarea sesiunilor de curs în functie de nevoile lor specifice, dar și pentru atmosfera prietenoasa din cadrul cursurilor. Mai mult, cursantii apreciază faptul că Denisa asigură un cadrul relaxat de studiu și că oferă explicatii și răspunsuri rapide pentru o asimilare facilă a informațiilor predate.

Detalii de curs

Trainer: Denisa Kovacs

Durată curs:

10 iunie 2024 -

31 iulie 2024

Program: Luni și Miercuri

Interval orar: 18:00 -

20:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 2

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba franceză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro