Acasă  /  Cursuri franceză  /  Cursuri de grup franceză

Ce vei învăța la acest modul

Vei putea înțelege fraze izolate și expresii de zi cu zi – informații legate de mediul personal sau familial, cumpărături, mediul înconjurător apropiat, serviciu. Vei putea comunica în situații simple și obișnuite, care nu cer decât un schimb de informații, simplu și direct, pe subiecte familiare și obișnuite.

Îți vei extinde vocabularul pe diferite teme precum călătoriile, mâncarea, cumpărăturile și sănătatea.

Vei participa la exerciții interactive, discuții de grup, jocuri lingvistice și alte activități pentru a-ți exersa abilitățile dobândite.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel A2, Niveau intermédiaire ou usuel

Acesta este al doilea modul al nivelului A2, dintr-un total de 3.

Nivelul A2 de limba franceză reprezintă un nivel intermediar de bază, care îți permite comunicarea eficientă în situații uzuale și familiare, dar poate fi insuficient în situații de afaceri sau de studiu în limba franceză.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Edito A2

edito a2

Acest manual cuprinde tot ce e nevoie să știi pentru a parcurge nivelul A2 și îl vei folosi la trei module de curs.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Franceză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

GetImage (4)

Maria Simota

Maria este absolventă a programelor de licență și master în Limba și literatura franceză la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în prezent urmează studiile doctorale în literatura franceză contemporană. Cursurile ei sunt interactive, aplicate pe situații din viața reală, utilizând o franceză ce îmbină stilurile familiare de vorbire cu cele formale. Experiența ei de predare cuprinde cursuri de limbă franceză – limbaj general, cât și medical.

Detalii de curs

Trainer: Maria Simota

Durată curs:

15 mai 2024 -

21 august 2024

Program: Miercuri

Interval orar: 18:00 -

20:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 2

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba franceză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro