Acasă  /  Cursuri franceză  /  Cursuri de grup franceză

Ce vei învăța la acest modul

Acesta este ultimul modul din nivelul A1. Dacă ai studiat limba franceză în trecut și ai câteva noțiuni de bază ale limbii, acest curs este perfect pentru tine.

Vei aprofunda timpul prezent și vei parcurge două noi timpuri verbale care îți vor permite să poți vorbi la viitor și trecut. 

Gramatică: Timpul prezent – verbele neregulate de bază precum pouvoir, vouloir, devoir, savoir, attendre, prendre, faire, partir, lire, écrire etc. Timpul viitor apropiat. Timpul perfect compus.

Vei descoperi noi conținuturi gramaticale care să îți permită să creezi fraze mai complexe precum: Prepozițiile și plasarea în spațiu, adverbele de cantitate, gradele de comparație, expresiile de timp.

La vocabular vei studia teme variate care vor fi cât mai apropiate de situațiile reale de utilizare a limbii (calități și defecte, activități cotidiene, călătorii, părțile corpului, viața într-o companie etc.).

NIVEL EDUCAȚIONAL

Începător plus

Acesta este ultimul modul din nivelul A1.

Nivelul A1 în limba franceză este primul nivel din schema de referință europeană pentru limbile străine (CEFR) și reprezintă nivelul de bază al competențelor lingvistice. Acest nivel îți permite să comunici în mod eficient în situații cotidiene simple și să înțelegi mesaje clare și directe. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Edito A1

GetImage (1)

Acest manual cuprinde tot ce e nevoie să știi pentru a parcurge nivelul A1 și îl vei folosi la trei module de curs.

Manualul se achită separat taxei pentru curs și îl vei folosi la acest ultim modul de curs: A1.3.

Edito A1 – Edition 2022 – Livre de l’eleve + didierfle.app, preț 110 lei

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Franceză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

GetImage (4)

Maria Simota

Maria este absolventă a programelor de licență și master în Limba și literatura franceză la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în prezent urmează studiile doctorale în literatura franceză contemporană. Cursurile ei sunt interactive, aplicate pe situații din viața reală, utilizând o franceză ce îmbină stilurile familiare de vorbire cu cele formale. Experiența ei de predare cuprinde cursuri de limbă franceză – limbaj general, cât și medical.

Detalii de curs

Trainer: Maria Simota

Durată curs:

17 iunie 2024 -

30 septembrie 2024

Program: Luni

Interval orar: 18:00 -

20:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 3

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba franceză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro