Curs engleză C1 Advanced, Modul II - Ibsen Language Learning Hub

Acasă  /  Cursuri engleză  /  Cursuri de grup engleză

Ce vei învăța la acest modul

Acesta este al doilea modul dintr-un total de 3 din nivelul C1.

Dupa ce vei termina acest modul vei fi capabil să înțelegi și să comunici în mod eficient într-o gamă largă de situații, atât în ​​contexte formale, cât și informale.

NIVEL EDUCAȚIONAL

C1 Advanced, Modul II

La cursul de limba engleză nivel C1.2, vei învăța să comunici în mod eficient într-un spectru larg de situații și subiecte în limba engleză, atingând un nivel avansat de competență. Dezvoltarea abilităților de comunicare fluentă și coerentă în diverse contexte, precum discuții informale, prezentări și dezbateri.

Consolidarea și extinderea cunoștințelor de gramatică avansată pentru a construi propoziții complexe și coerente. Vei fi implicat în proiecte de cercetare sau în activități creative care îți permit să aplici abilitățile dobândite într-un mod practic și personalizat.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Cutting edge advanced

cutting edge advanced

Lecțiile din acest manual încurajează explorarea subiectelor contemporane și oferă contexte pentru practicarea limbajului funcțional și a scrisului.

Textele sunt captivante și actuale, la fel și conținutul video.

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs și îl vei folosi pentru următoarele 2 module ale nivelului C1.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Engleză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Sorin Popescu

Sorin Popescu

Sorin este  profesor de limba engleză acreditat CELTA (Cambridge qualification for teaching English as a foreign language). Cursanții apreciează la el abilitățile foarte bune de comunicare și capacitatea lui de a creea un mediu de învățare plăcut și antrenant. Sorin își adaptează metodele de predare în funcție de nivelul și stilul de învățare al fiecărui cursant și are abordare inovatoare și creativă a materiei pe care o predă.

Detalii de curs

Trainer: Sorin Popescu

Durată curs:

12 septembrie 2023 -

19 decembrie 2023

Program: Marți

Interval orar: 19:00 -

21:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 2

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro