Acasă  /  Cursuri engleză  /  Cursuri de grup engleză

Ce vei învăța la acest modul

Îți vei dezvolta abilitățile de comunicare prin intermediul dezbaterilor, activităților de grup și simularilor de situații din viața reală.  

Vom explora împreună expresii idiomatice, colocații și structuri gramaticale interesante care te vor aduce cu un pas mai aproape de nivelul avansat. 

Vei învăța tehnici avansate de citire și înțelegere a textelor complexe, articole cu subiecte variate și actuale, din viața reală. Vom vorbi despre carieră și succes, bani, tehnici de relaxare, artă și cultură 

Îți vei îmbunătăți accentul prin exerciții de pronunție. La partea gramatică, vom acoperi, pe lângă recapitularea elementelor studiate în modulul anterior, Conditional Clauses, Passive Voice / Active Voice, Phrasal Verbs, Future forms and uses.

NIVEL EDUCAȚIONAL

B2 Upper-Intermediate, Modul I

Acest curs este primul modul, dintr-un total de 3, din nivelul B2.  

După ce vei termina acest nivel, vei putea să înțelegi texte complexe și să comunici cu vorbitori nativi fără ca ei să aibă o problemă în a te înțelege. Îți vei exprima punctul de vedere clar, atât în scris, cât și oral. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Empower Upper-intermediate/B2 

38365555o

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs și îl vei folosi pentru toate cele 3 module ale nivelului B2.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Engleză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Sorin Popescu

Sorin Popescu

Sorin este  profesor de limba engleză acreditat CELTA (Cambridge qualification for teaching English as a foreign language). Cursanții apreciează la el abilitățile foarte bune de comunicare și capacitatea lui de a creea un mediu de învățare plăcut și antrenant. Sorin își adaptează metodele de predare în funcție de nivelul și stilul de învățare al fiecărui cursant și are abordare inovatoare și creativă a materiei pe care o predă.

Detalii de curs

Trainer: Sorin Popescu

Durată curs:

6 aprilie 2024 -

6 iulie 2024

Program: Sâmbătă

Interval orar: 13:00 -

15:30

Număr de ședințe: 12

Locuri rămase: 4

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro