Acasă  /  Cursuri engleză  /  Cursuri de grup engleză

Ce vei învăța la acest modul

Vei putea dezvolta și mai mult vocabularul legat de viața de zi cu zi, job și interese specifice.

Vei putea avea un discurs simplu și coerent pe subiecte familiare și în domeniile de interes. Vei putea folosi expresii idiomatice și fraze specifice folosite în limba engleza. Totodată, vei participa la exerciții de înțelegere auditivă prin dialoguri, interviuri sau discursuri scurte.

La gramatică vei învăța despre: Present Simple Passive, Past Simple Passive, Present Perfect, relative clauses și reported speech.

NIVEL EDUCAȚIONAL

B1 Pre-Intermediate, Modul III

Acest modul este ultimul din cele 3 ale nivelului Pre Intermediate B1

La finalul acestui modul, vei putea să participi la conversații de bază, discutând subiecte comune precum prezentarea personală, vorbirea despre familie, hobby-uri și activități zilnice.

Veți înțelege regulile esențiale de gramatică, inclusiv timpurile verbale, structura propozițiilor și punctuația de bază, ceea ce îți va permite să construiești propoziții mai complexe.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Face2Face B1 Pre-Intermediate

face2face B1
ce obții în urma participării la un

Curs de limba Engleză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Ioana Solea

Ioana Șolea 

Ioana Șolea predă limbile engleză și italiană de peste 12 ani. A lucrat în tot acest timp cu oameni de toate vârstele și nivelurile. Și-a ajutat cursanții să își atingă obiectivele indiferent că era vorba despre a lua un certificat de limba engleză, a se pregăti pentru un interviu sau a merge la lucru în străinătate. Cei care au urmat cursurile Ioanei i-au apreciat cel mai mult naturalețea, răbdarea și capacitatea de a explica noile concepte pe înțelesul lor.

Detalii de curs

Trainer: Ioana Șolea 

Durată curs:

22 mai 2024 -

7 august 2024

Program: Miercuri

Interval orar: 18:00 -

20:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 3

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro