Acasă  /  Cursuri engleză  /  Cursuri de grup engleză

Ce vei învăța la acest modul

Vei putea înțelege punctele esențiale când este utilizată o limbă clară și standard și când este vorba de lucruri familiare în muncă, la școală, în timpul liber. 

Vei putea avea un discurs simplu și coerent pe subiecte familiare și în domeniile de interes. Poți povesti un eveniment, o experiență sau un vis, să descrii o speranță sau un țel și să expui pe scurt motivele sau explicațiile pentru un proiect sau o idee. 

Ne vom concentra în mod special asupra elementelor de vocabular, prin abordarea de subiecte actuale, de interes, precum limbaj pentru descrierea obiectelor, situațiilor, limbaj funcțional folosit în situații de zi cu zi. 

Vei învăța despre: Past Simple, Past Continuous, Present Perfect și vom vorbi despre activități din timpul liber, despre relații, job-uri și muzică.  

NIVEL EDUCAȚIONAL

B1 Pre-Intermediate, Modul I

Acest curs este primul modul, dintr-un total de 3, din nivelul B1. 

După ce vei termina acest nivel, vei putea să te descurci în cea mai mare parte din situațiile întâlnite în călătoriile din regiunea în care se vorbește limba engleză. Vei înțelege mai bine gramatica limbii engleze, vei putea să diferențiezi și să utilizezi timpurile verbale, prepozițiile și vocabularul specific acestui nivel. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Keynote Pre-Intermediate 

Keynote B1

Susținut de o metodologie solidă, de încredere, care acoperă toate cele patru abilități necesare cunoașterii limbii, acest manual abordează subiecte de actualitate și integrează în lecții discuții marca TED Talks.

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs și îl vei folosi pentru toate cele 3 module ale nivelului B1

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Engleză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

WhatsApp Image 2023-12-06 at 16.52.50

Miruna Neacșu

Detalii de curs

Trainer: Miruna Neacșu

Durată curs:

29 februarie 2024 -

23 mai 2024

Program: Joi

Interval orar: 18:30 -

21:00

Număr de ședințe: 12

Locuri rămase: 3

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro