Acasă  /  Cursuri engleză  /  Cursuri de grup engleză

Ce vei învăța la acest modul

Acest curs se concentrează pe aprofundarea cunoștințelor de nivel mediu. Presupune deținerea de capacități de comunicare în situații uzuale și aprofundarea acestora pe durata celor 12 săptămâni.

În timpul cursului, vei fi încurajat  participi la dezbateri, exerciții de grup și prezentări, precum și la susținerea argumentată a unui punct de vedere. Printre temele care urmează fie parcurse se numără chestiuni legate de protecția mediului înconjurător, muncă, studii, povești de succes a unor persoane celebre, dar și orice alte subiecte de interes pentru tine.

Principalul focus al acestui curs este îmbunătățirea abilităților de comunicare însă, vor fi parcurse și aspecte de gramatică ce vizează verbele modale, condiționalele și timpurile trecute din limba engleză.

NIVEL EDUCAȚIONAL

B1+ Intermediate, Modul III

Aceste modul este ultimul din cele 3 ale nivelului Intermediate B1+. După ce finalizezi acest modul, poți începe nivelul B2 Upper-Intermediate. 

La finalul acestui modul, vei ști să folosești toate timpurile verbale de bază, vei avea vocabularul necesar pentru discuții legate de serviciu, călătorii, studii sau orice subiect familiar ție. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Keynote Intermediate 

Keynote B1

Susținut de o metodologie solidă, de încredere, care acoperă toate cele patru abilități necesare cunoașterii limbii, acest manual abordează subiecte de actualitate și integrează în lecții discuții marca TED Talks.

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs și îl vei folosi pentru ultimul modul din acest nivel. Totodată vei putea recapitula materia parcursă la primele 2 module.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Engleză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

Bianca Pop

Bianca Pop

Bianca este un trainer cu o energie molipsitoare. Crede foarte mult în comunicarea dintre traineri și studenti și în discuțiile libere în cadrul cursului sau dezbaterile pe anumite subiecte, mai ales pentru că majoritatea studentilor caută să își îmbunătățească vorbirea. Un lucru specific Biancăi este preocuparea ei de a găsi metode creative de predare prin care procesul de învățare să fie mai interactiv și mai puțin intimidant. Orice cursant al ei o consideră mai mult decât un trainer, deoarece reușește să creeze o relatie de prietenie si un sentiment de apropiere în cadrul cursurilor.

Detalii de curs

Trainer: Bianca Pop

Durată curs:

27 septembrie 2023 -

17 ianuarie 2024

Program: Miercuri

Interval orar: 18:30 -

20:30

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 3

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro