Acasă  /  Cursuri engleză  /  Cursuri de grup engleză

Ce vei învăța la acest modul

Vei înțelege mai bine gramatica limbii engleze, să diferențiezi si să utilizezi timpurile verbale, prepozițiile și vocabularul necesar pentru a comunica în mod natural.

La gramatică vom vorbi despre: Passive forms, Phrasal verbs , Modal verbs (part 2), Second conditional and Third conditional.

Pentru că cei mai multi dintre noi simt că nu își găsesc cuvintele atunci când vor să comunice în engleză, activitatile de dezvoltare a vocabularului vor avea un rol important.

Vocabularul îl vom consolida discutând despre: make and do, positive and negative questions, dilemmas, analysing problems and suggesting solutions, contractions, well-being and productivity, discussing options.

NIVEL EDUCAȚIONAL

B1+ Intermediate- Modul III

Acest modul este ultimul din cele 3 ale nivelului Intermediate B1+. După acest curs vei putea urma nivelul B2-Upper-Intermediate.

La finalul acestui modul, vei ști să folosești mai bine timpurile verbale de bază, vei avea vocabularul necesar pentru discuții legate de serviciu, călătorii, studii sau orice subiect familiar ție.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Face2Face Intermediate

81+XICRCjVL
ce obții în urma participării la un

Curs de limba Engleză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

WhatsApp Image 2023-12-06 at 16.52.50

Miruna Neacșu

Detalii de curs

Trainer: Miruna Neacșu

Durată curs:

9 septembrie 2024 -

16 decembrie 2024

Program: Luni

Interval orar: 18:30 -

20:30

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 3

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro