Acasă  /  Cursuri engleză  /  Cursuri de grup engleză

Ce vei învăța la acest modul

Chiar dacă anumite cuvinte, propoziții îți sunt cunoscute în limba engleză sau le înțelegi când le auzi vorbite, vom începe cu o recapitulare a tuturor elementelor de bază.  

În acest modul vei învăța să folosești expresii cotidiene simple, vei învăța să te prezinți pe tine și pe alții și vei putea răspunde la întrebări despre detalii personale, cum ar fi: locul în care locuiești, prieteni, familie, locul de muncă. 

Vei învăța despre: Present simple, positive and Wh- questions; subject pronouns and possessive adjectives, negative, yes/no questions and short answers, frequency adverbs, personal possessions; plurals; this, that, these, those. 

NIVEL EDUCAȚIONAL

A1 Starter, Modul I

Acest primul modul al nivelului începător.  

Acest curs este potrivit pentru tine dacă ai mai interacționat puțin cu limba engleză, chiar dacă doar prin intermediul filmelor sau muzicii. Anumite cuvinte și expresii îți sunt familiare, dar îți este foarte greu să te exprimi oral. 

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Face2Face Starter

face2face starter

Acest manual acoperă întreg nivelul A1. Vocabularul și gramatica sunt tratate cu o importanță egală, cu accent pe îmbunătățirea abilităților de ascultare și vorbire. Exercițiile care folosesc materiale video și audio folosesc diferite accente din limba engleză, cu scopul de a te familiariza nu doar cu accentul britanic.

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs și îl vei folosi pentru tot nivelului A1-Starter, care este format din 3 module a câte 15 ședințe de 2 ore.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Engleză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

WhatsApp Image 2023-12-06 at 16.52.50

Miruna Neacșu

Detalii de curs

Trainer: Miruna Neacșu

Durată curs:

18 septembrie 2024 -

15 ianuarie 2025

Program: Miercuri

Interval orar: 19:00 -

21:00

Număr de ședințe: 15

Locuri rămase: 4

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro