Curs engleză A1 Beginner, Modul III - Ibsen Language Learning Hub

Curs engleză A1 Beginner, Modul III

Ce vei învăța la acest modul

În acest modul vei învăța să folosești expresii cotidiene simple, vei învăța să te prezinți pe tine și pe alții și vei putea răspunde la întrebări despre detalii personale, cum ar fi: locul în care locuiești, prieteni, familie, locul de muncă. 

Vocabularul îl vom construi vorbind despre: locul de muncă și cum arată o zi din viața ta, despre cum îți petreci timpul liber, despre sport, divertisment, lunile anului și data și despre acțiuni des întâlnite. 

La gramatică vei învăța despre: formele prezentului simplu și folosirea lui, adverbele de frecvență, ordinea cuvintelor în întrebări, imperativele,  Can / can’t (verbul ‘a putea’), Like/love/hate (verbele ce denumesc ceea ce ne place/nu ne place să facem).

NIVEL EDUCAȚIONAL

A1 Beginner, Modul III

Acest curs este al treilea și ultimul modul din nivelul A1.

Nivelul A1 este primul pas în învățarea limbii engleze și oferă o bază solidă pentru a avansa la niveluri mai avansate.

La acest nivel, vei putea înțelege și utiliza expresii simple și cuvinte de bază pentru a comunica nevoile tale de bază. Acest nivel este pentru tine dacă ai foarte puține sau deloc cunoștințe de limba engleză.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1
De pe ce manual vei învăța:

English File Beginner 

21231990_english-file-beginner-student-s-book-with-online-practice

Acest manual este recunoscut ca fiind foarte bun pentru începători pentru că îi ajută să își contruiască rapid abilitățile de comunicare. Lecțiile sunt împărțite în mod egal între gramatică, vocabular, pronunție și dezvoltarea abilităților de comunicare.

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs și îl vei folosi pentru ultimul modul din acest nivel. Totodată vei putea recapitula materia parcursă la primele 2 module.

ce obții în urma participării la un

Curs de limbă străină la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

denisa bodea

Denisa Bodea

Denisa Bodea este profesor acreditat CELTA (Cambridge qualification for teaching English as a foreign language), cu experiență de predare pentru toate grupele de vârstă și cursanți din medii diverse. Cursanții ei spun despre ea că este răbdătoare, creativă, foarte organizată și pasionată de ceea de face.

Detalii de curs

Trainer: Denisa Bodea

Durată curs:

14 septembrie -
30 noiembrie
Program: Joi
Interval orar: 18:30 -
21:00
Număr de ședințe: 12
Locuri rămase: 2

1089 lei

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.