Acasă  /  Cursuri engleză  /  Cursuri de grup engleză

Ce vei învăța la acest modul

În acest modul vei învăța să folosești expresii cotidiene simple, vei învăța să te prezinți pe tine și pe alții și vei putea răspunde la întrebări despre detalii personale, cum ar fi: locul în care locuiești, prieteni, familie, locul de muncă.

Vei învăța un vocabular esențial care să îți permită să comunici în diferite situații cotidiene. Aceasta poate include cuvinte și expresii legate de familie, locuință, muncă, timp liber, și altele.

Vei învăța structuri gramaticale de bază, precum timpurile verbale simple (present simple, past simple, present continuous), pronumele personale, adjective și adverbe de bază, și construcții de fraze simple.

Vei lucra la îmbunătățirea abilităților de înțelegere a limbii vorbite, ascultând și răspunzând la conversații simple, anunțuri, și instrucțiuni.

Vei învăța să te exprimi în mod clar și coerent în engleză, folosind fraze simple și structuri gramaticale de bază. Vei avea oportunități de a participa la dialoguri și exerciții de conversație, precum și de a scrie scurte mesaje și compuneri.

NIVEL EDUCAȚIONAL

A2 Elementary - Modul I

Acest curs este primul modul dintr-un total de 3 al nivelului A2.

Acest nivel îți va oferi o bază solidă în limba engleză, pregătindu-te să comunici într-o varietate de situații cotidiene și să îți continui progresul în învățarea limbii.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1

De pe ce manual vei învăța:

Face 2 Face Elementary 

face2face A2

Acest manual acoperă întreg nivelul A2. Vocabularul și gramatica sunt tratate cu o importanță egală, cu accent pe îmbunătățirea abilităților de ascultare și vorbire. Exercițiile care folosesc materiale video și audio folosesc diferite accente din limba engleză, cu scopul de a te familiariza nu doar cu accentul britanic.

Acest manual îl vei primi acasă în original, după achitarea taxei de curs și îl vei folosi pentru toate cele 3 module ale acestui nivel.

ce obții în urma participării la un

Curs de limba Engleză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

mariana

Mariana Rădulescu

Mariana este profesor acreditat CELTA (Cambridge qualification for teaching English as a foreign language) cu o experiență de predare a limbii engleze generale, cât și de afaceri. La cursurile ei, Mariana integrează elemente din ambele arii, astfel încât adulții, care participă la cursurile ei, să poate folosi limba engleză atât în stiuații personale, cât și la locul de muncă. Cursanții ei apreciează la ea rădbdarea pe care o are cu ei, cât și felul ei clar de a explica noțiunile de gramatică.

Detalii de curs

Trainer: Mariana Rădulescu

Durată curs:

3 iunie 2024 -

19 august 2024

Program: Luni și Joi

Interval orar: 18:30 -

20:00

Număr de ședințe: 20

Locuri rămase: 2

SOLD OUT

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba engleză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro