Acasă  /  Cursuri franceză  /  Cursuri de grup franceză

Ce vei învăța la acest modul

Acest curs de conversație este o oportunitate excelentă pentru cei care au început să studieze limba franceză și doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare prin practică intensivă.

Cursul este conceput pentru a fi interactiv și implică activ participanții în conversații autentice, adaptate nivelului lor de competență. Cu doar patru ședințe, ne concentrăm pe maximizarea timpului pentru a vorbi, astfel încât să puteți exersa și să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare într-un timp scurt.

Grupa va fi mică, de maximum 6 cursanți, astfel încât toți participanții să aibă șansa să vorbească și să se simtă confortabil în a face greșeli și în a-și îmbunătăți limbajul. Vom aborda subiecte variate, precum prezentarea personală, viața de zi cu zi, călătoriile, hobby-urile și multe altele, pentru a vă oferi o experiență de învățare cât mai cuprinzătoare.

NIVEL EDUCAȚIONAL

Nivel elementar

Pentru a participa la acest curs de conversație, este nevoie să noțiunile de bază ale limbii franceze, care se studiază la nivelul A1.

Ca progres te afli aici
A1
A2
B1
B2
C1
ce obții în urma participării la un

Curs de limba Franceză la Ibsen

Manual

Manual în original, agendă și pix livrate acasă

Înregistrarea sesiunilor

Valabil dacă nu vei putea participa la un anumit curs

Diplomă de absolvire

Eliberată în cazul participării la 80% dintre cursuri

Învață de oriunde

Toate cursurile de la Ibsen au loc online, live, prin sesiuni pe zoom

Cine predă

GetImage (4)

Maria Simota

Maria este absolventă a programelor de licență și master în Limba și literatura franceză la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, iar în prezent urmează studiile doctorale în literatura franceză contemporană. Cursurile ei sunt interactive, aplicate pe situații din viața reală, utilizând o franceză ce îmbină stilurile familiare de vorbire cu cele formale. Experiența ei de predare cuprinde cursuri de limbă franceză – limbaj general, cât și medical.

NOU

Detalii de curs

Trainer: Maria Simota

Durată curs:

31 mai 2024 -

21 iunie 2024

Program: Vineri

Interval orar: 18:00 -

19:30

Număr de ședințe: 4

Locuri rămase: 2

400 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba franceză, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro