Club de conversație B1-B2 - Ibsen Language Learning Hub

Club de conversație B1-B2

Pe durata acestui curs de conversație vei vorbi exclusiv în limba franceză, iar accentul se va pune pe conversație și nu pe predare sau pe explicarea noțiunilor de gramatică. Temele subiectelor de discuție vor fi variate: de la dezvoltare personală și profesională, afaceri, prezentări, până la hobby-uri și stiluri de viață. Te încurajăm să propui orice subiect te interesează.

La finalul celor 5 ședințe vei observa că te exprimi cu mai multă ușurință în limba franceză, că știi mult mai multe cuvinte și că te poți descurca în diferite situații care impun folosirea limbii franceze.

Acest curs are loc online. Este un curs live și nu înregistrat. Găsești mai multe detalii despre cum se desfășoară un curs online aici

Cine predă:

Alina-Bratosin

Alina Bratosin

350 RON
Te poti înscrie până pe 21 octombrie.
70 RON cel mai bun preț/ședință pentru valoarea pe care o obții
Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem.
Vei primi integral banii înapoi, dacă nu vei fi satisfăcut de cursurile noastre.

Indecis încă ?

Sună-ne sau scrie-ne și împreună vom alege varianta cea mai bună pentru tine.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.