Curs de grup Archive - Ibsen Language Learning Hub

Archives: Curs de grup

CURS CONVERSAȚIE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

La aceste cursuri:    Vei învăța să gândești direct în altă limbă în loc să traduci în gând;  Vei progresa cu rapiditate;  Vei participa alături de încă 5 persoane;  Vei vorbi exclusiv în limba pe care vrei să o perfecționezi;  Vei participa la activități de tip jocuri de rol.  La aceste cursuri vom avea ca scop îmbogățirea vocabularului în limbajul general.  Încurajăm greșelile, pentru că acestea înseamnă că ești activ și înveți. În plus, vei întâlni persoane cu aceleași obiective ca ale tale, persoane cu care te vei putea conecta și cu care vei împărtăși idei, de la care vei primi feedback constant și recomandări.  Pentru a participa la clubul de conversație, ai nevoie de minim nivelul B1+ de limbă. 

Rusă începător

Vei putea înțelege și utiliza expresii familiare și cotidiene din limba rusă, precum și enunțuri simple. Vei putea să te prezinți sau să prezinți pe cineva și să pui unei persoanei întrebări care o privesc (locuința, relații, ce îi aparține).

Italiană Începător

Vei putea înțelege și utiliza expresii familiare și cotidiene din limba italiană , precum și enunțuri simple. Vei putea să te prezinți sau să prezinți pe cineva și să pui unei persoanei întrebări care o privesc (locuința, relații, ce îi aparține).

Engleză generală C1

Cursul de engleză generală C1 este destinat vorbitorilor de limba engleză care își doresc să devină independenți, să își îmbogățească vocabularul și să pună în practică gramatica complexă. Vom explora împreună expresii idiomatice, colocații și structuri gramaticale interesante.  Totodată,acest curs acordă o importanță specială pronunției și intonației în limba engleză, pentru că prima impresie contează, nu-i așa? Încurajăm erorile …

Engleză generală C1 Read More »

Germană A2.2

Vei putea să înțelegi fraze și expresii în limba germană frecvent utilizate, de exemplu: informații personale și de familie, cumpărături sau loc de muncă. Vei putea să descrii, cu mijloace simple, propria origine, educația, mediul înconjurător și lucruri în legatură cu necesitățile imediate.

Germană A1.1 Începător

Vei putea folosi și înțelege expresii foarte simple din limba germană, vei putea să te prezinți pe tine și vei putea prezenta alte persoane, să le pui întrebări în limba germană despre ei (de ex: unde locuiesc, ce fel de oameni cunosc sau ce fel de lucruri dețin). Vei putea, de asemenea, să răspunzi și …

Germană A1.1 Începător Read More »

Franceză A2.2

Vei putea înțelege fraze izolate și expresii frecvent folosite – informații legate de mediul personal sau familial, cumpărături, mediul înconjurător apropiat, serviciu. Vei putea comunica în situații simple și obișnuite, care nu cer decât un schimb de informații, simplu și direct, pe subiecte familiare și obișnuite. Vei putea descrie, la un nivel simplu, familia ta, …

Franceză A2.2 Read More »

Germană A2.2

Vei putea să înțelegi fraze și expresii în limba germană frecvent utilizate, de exemplu: informații personale și de familie, cumpărături sau loc de muncă. Vei putea să descrii, cu mijloace simple, propria origine, educația, mediul înconjurător și lucruri în legatură cu necesitățile imediate.

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.