Curs de comunicare în scris - limba franceză - Ibsen Language Learning Hub

Curs de comunicare în scris – limba franceză

Indiferent dacă vrei să-ți îmbunătățești abilitățile de scriere pentru scopuri personale sau profesionale, acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a comunica fluent și cu încredere în scris.

Vei dobândi

vei dobândi o ușurință în exprimare și îți vei pune în practică cunoștințele teoretice

Vei deprinde

vei deprinde diferite trucuri care te vor ajuta să gândești în limba străină dorită

Vei găsi

vei găsi cu ușurință cele mai potrivite structuri de limbă pentru a transmite un mesaj clar și coerent

SCOPUL TĂU E SCOPUL NOSTRU

Învață, obține rezultate, avansează

La aceste cursuri vom avea ca scop îmbogățirea vocabularului în limbajul general.

Încurajăm greșelile, pentru că acestea înseamnă că ești activ și înveți. În plus, vei întâlni persoane cu aceleași obiective ca ale tale, persoane cu care te vei putea conecta și cu care vei împărtăși idei, de la care vei primi feedback constant și recomandări.

Pentru a participa la clubul de conversație, ai nevoie de un nivel mediu de limbă.

Ce vei învăța la acest curs

Îți vei îmbunătăți comunicarea

Vei învăța să scrii compoziții, eseuri și articole captivante, folosind cuvinte potrivite și structuri gramaticale avansate pentru a-ți exprima ideile cu claritate și rafinament.

Ce te așteaptă în cadrul acestui curs:

  • Lecții Interactive și Personalizate: Fiecare lecție va explora diferite aspecte ale comunicării în scris, oferindu-ți exemple practice și exerciții adaptate nivelului tău de cunoaștere.
  • Explorarea Creațivității: Vei învăța să-ți dezvolți propriul stil și să-ți exprimi gândurile cu autenticitate, folosind structuri specifice fiecărui tip de text.
  • Feedback constant: Fiecare text scris de tine va fi evaluat cu atenție, iar feedback-ul nostru va include atât puncte pozitive, cât și sugestii pentru îmbunătățire.
  • Dezvoltarea Vocabularului Avansat: Vei explora cuvinte și expresii complexe care vor îmbogăți semnificativ arsenalul tău lingvistic.

Cine predă

Alina Bratosin

Alina Bratosin

Alina predă limba franceză la Ibsen din 2018, iar experiența ei de predare în curând va depăși un deceniu. Este pasionată de culturile extrem-orientale și are studii de masterat și de doctorat în niponologie. Această diversitatea culturală, care se observă în studiile ei, îi conferă o mentalitate deschisă și o abordare creativă a predării limbii franceze. Cursanții apreciează la ea calmul, răbdarea și claritatea explicațiilor.

NOU

Detalii de curs

Trainer: Alina Bratosin
Durată curs: 19 septembrie -
9 ianuarie
Program: Marți
Interval orar: 18:30 -
20:30
Număr de ședințe: 15
Locuri rămase: 4

1089 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.