Acasă  /  Cursuri de conversație 

Curs de comunicare în scris – limba franceză

Indiferent dacă vrei să-ți îmbunătățești abilitățile de scriere pentru scopuri personale sau profesionale, acest curs îți va oferi instrumentele necesare pentru a comunica fluent și cu încredere în scris.

Vei dobândi

vei dobândi o ușurință în exprimare și îți vei pune în practică cunoștințele teoretice

Vei deprinde

vei deprinde diferite trucuri care te vor ajuta să gândești în limba străină dorită

Vei găsi

vei găsi cu ușurință cele mai potrivite structuri de limbă pentru a transmite un mesaj clar și coerent

SCOPUL TĂU E SCOPUL NOSTRU

Învață, obține rezultate, avansează

La aceste cursuri vom avea ca scop îmbogățirea vocabularului în limbajul general.

Încurajăm greșelile, pentru că acestea înseamnă că ești activ și înveți. În plus, vei întâlni persoane cu aceleași obiective ca ale tale, persoane cu care te vei putea conecta și cu care vei împărtăși idei, de la care vei primi feedback constant și recomandări.

Pentru a participa la clubul de conversație, ai nevoie de un nivel mediu de limbă.

Detalii de curs

Trainer: Alina Bratosin
În fiecare Marți
Începând cu 19 septembrie
Interval orar: 18:30 -
20:30

Alege prețul potrivit ție

DROP-IN CLASS

1 ședință

Plătești pe ședință, fără să îți iei un angajament pentru întâlnirile viitoare.

Plata se face cu 1 zi înainte de începerea cursului.

ședință

10% reducere

Abonament

5 ședințe

E mai ușor să rămâi consecvent în procesul de învățare știind că ai deja ședințele “rezervate” și programate.

1089 lei/

pachet 5 ședințe

Ce vei învăța la acest curs

Îți vei îmbunătăți comunicarea

Vei învăța să scrii compoziții, eseuri și articole captivante, folosind cuvinte potrivite și structuri gramaticale avansate pentru a-ți exprima ideile cu claritate și rafinament.

Ce te așteaptă în cadrul acestui curs:

  • Lecții Interactive și Personalizate: Fiecare lecție va explora diferite aspecte ale comunicării în scris, oferindu-ți exemple practice și exerciții adaptate nivelului tău de cunoaștere.
  • Explorarea Creațivității: Vei învăța să-ți dezvolți propriul stil și să-ți exprimi gândurile cu autenticitate, folosind structuri specifice fiecărui tip de text.
  • Feedback constant: Fiecare text scris de tine va fi evaluat cu atenție, iar feedback-ul nostru va include atât puncte pozitive, cât și sugestii pentru îmbunătățire.
  • Dezvoltarea Vocabularului Avansat: Vei explora cuvinte și expresii complexe care vor îmbogăți semnificativ arsenalul tău lingvistic.

Cine predă

Alina Bratosin

Alina Bratosin

Alina predă limba franceză la Ibsen din 2018, iar experiența ei de predare în curând va depăși un deceniu. Este pasionată de culturile extrem-orientale și are studii de masterat și de doctorat în niponologie. Această diversitatea culturală, care se observă în studiile ei, îi conferă o mentalitate deschisă și o abordare creativă a predării limbii franceze. Cursanții apreciează la ea calmul, răbdarea și claritatea explicațiilor.

Cum te înscrii:

  1. Pentru a participa la cursurile de conversație e nevoie să programăm o discuție telefonică cu profesorul coordonator de aprox. 10-15 min. Rolul acestei discuții este să determine nivelul tău actual de cunoștințe și interesele tale, pentru a pregăti cât mai bine subiectele de discuție. Scrie-ne direct în formular, inclusiv intervalele pentru care ești disponibil pentru discuția cu trainerul și revenim cu programarea.
  2. După discuție, alegi modalitatea de plată, pe ședință sau abonament. Vei primi pe email o factură fiscală pe care o poți achita imediat cu cardul.
  3. După achitare vei primi detaliile pe email și poți intra direct la curs.
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro