Curs conversație limba franceză - Ibsen Language Learning Hub

Acasă  /  Cursuri de conversație 

Curs conversație limba franceză

Ai visat vreodată să te simți mai încrezător în conversațiile tale în limba franceză, să fii capabil să interacționezi cu fluiditate și să te exprimi cu autenticitate? Ei bine, suntem bucuroși să-ți prezentăm o oportunitate de a-ți dezvolta abilitățile de conversație într-un mod captivant și distractiv!

Vei dobândi

vei dobândi o ușurință în exprimare și îți vei pune în practică cunoștințele teoretice

Vei deprinde

vei deprinde diferite trucuri care te vor ajuta să gândești în limba străină dorită

Vei găsi

vei găsi cu ușurință cele mai potrivite structuri de limbă pentru a transmite un mesaj clar și coerent

SCOPUL TĂU E SCOPUL NOSTRU

Învață, obține rezultate, avansează

La aceste cursuri vom avea ca scop îmbogățirea vocabularului în limbajul general.

Încurajăm greșelile, pentru că acestea înseamnă că ești activ și înveți. În plus, vei întâlni persoane cu aceleași obiective ca ale tale, persoane cu care te vei putea conecta și cu care vei împărtăși idei, de la care vei primi feedback constant și recomandări.

Pentru a participa la clubul de conversație, ai nevoie de un nivel mediu de limbă.

Ce vei învăța la acest curs

Îți vei îmbunătăți comunicarea prin:

  • Sesiuni Interactive de Conversație: Vei participa la sesiuni de conversație în grup, conduse de profesori pasionați și vorbitori nativi, în care vei putea exersa diferite teme și situații de viață reală.
  • Vocabular și Expresii Uzuale: Vei învăța vocabular și expresii folosite frecvent în conversații, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și pentru a te simți confortabil în diverse contexte.
  • Feedback constant: Vei primi feedback personalizat și îndrumări pentru a-ți dezvolta pronunția corectă și a elimina eventualele greșeli gramaticale.
  • Simulări de Situații Reale: Vei fi implicat în simulări de situații, cum ar fi călătoriile, interacțiunile profesionale sau conversațiile informale cu prietenii, pentru a-ți dezvolta abilitățile de adaptare.
  • Dezvoltarea Încrederii: Pe măsură ce practici și înveți să te exprimi cu claritate și naturalețe, încrederea ta în abilitățile tale de comunicare va crește considerabil.
  • Comunitate de Învățare: Vei face parte dintr-o comunitate pasionată de limbă franceză, unde poți interacționa cu alți studenți, împărtăși experiențe și susține progresul fiecăruia.

Cine predă

laura marcu

Laura Marcu

Laura Marcu se evidențiază prin pasiunea sa contagioasă pentru frumusețea și subtilitățile limbii franceze. Cu o prezență carismatică și abilități remarcabile de comunicare, transformă fiecare lecție într-o călătorie captivantă prin cultură, limbă și expresie.
Laura reușește să creeze un mediu de învățare încurajator și prietenos, unde fiecare student se simte încurajat să exploreze și să își dezvolte abilitățile. Cu o capacitate unică de a se conecta la nevoile individuale ale fiecărui elev, Laura adaptează lecțiile pentru a se potrivi ritmului și stilului de învățare al acestora.

NOU

Detalii de curs

Trainer: Laura Marcu
Durată curs: 4 octombrie -
6 decembrie
Program: Miercuri
Interval orar: 19:00 -
20:30
Număr de ședințe: 10
Locuri rămase: 5

750 lei

TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Alegem împreună

Dacă ai nevoie de detalii suplimentare pentru a te înscrie la acest curs, de exemplu nu ești sigur că nivelul tau de limbă este potrivit, scrie-ne și revenim cât mai repede cu un răspuns.  

Dacă, totusi, alegi să te înscrii la acest curs și după, vedem că nivelul tău nu este potrivit, te vom muta, cu acordul tău, la altă grupă, sau îți vom restitui suma. 

Try it, Love it, Share it.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

  • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
  • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
  • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro

Folosim cookie-urile in scopuri de marketing si analiza pentru a va oferi cea mai buna experienta.