Curs conversație limba engleză - Ibsen Language Learning Hub

Acasă  /  Cursuri de conversație 

Curs conversație limba engleză

Fluența într-o limbă străină este un mușchi care se antrenează. Dacă participi deja la cursuri de limba engleză sau dacă nu ai mai vorbit-o de ceva vreme și vrei să ai o lejeritate atunci când vorbești limba engleză, suntem bucuroși să-ți prezentăm o oportunitate de a-ți dezvolta abilitățile de conversație într-un mod captivant și distractiv!

Vei dobândi

vei dobândi o ușurință în exprimare și îți vei pune în practică cunoștințele teoretice

Vei deprinde

vei deprinde diferite trucuri care te vor ajuta să gândești în limba străină dorită

Vei găsi

vei găsi cu ușurință cele mai potrivite structuri de limbă pentru a transmite un mesaj clar și coerent

SCOPUL TĂU E SCOPUL NOSTRU

Învață, obține rezultate, avansează

La aceste cursuri vom avea ca scop îmbogățirea vocabularului în limbajul general.

Încurajăm greșelile, pentru că acestea înseamnă că ești activ și înveți. În plus, vei întâlni persoane cu aceleași obiective ca ale tale, persoane cu care te vei putea conecta și cu care vei împărtăși idei, de la care vei primi feedback constant și recomandări.

Pentru a participa la clubul de conversație, ai nevoie de un nivel mediu de limbă.

Detalii de curs

Trainer: Ana-Maria Aelenei
În fiecare Miercuri
Începând cu 28 februarie
Interval orar: 18:30 -
20:00

Alege prețul potrivit ție

DROP-IN CLASS

1 ședință

Plătești pe ședință, fără să îți iei un angajament pentru întâlnirile viitoare.

Plata se face cu 1 zi înainte de începerea cursului.

90 lei/

ședință

10% reducere

Abonament

5 ședințe

E mai ușor să rămâi consecvent în procesul de învățare știind că ai deja ședințele „rezervate” și programate.

405 lei/

pachet 5 ședințe

Ce vei învăța la acest curs

Îți vei îmbunătăți comunicarea prin:

 • Sesiuni Interactive de Conversație: Vei participa la sesiuni de conversație în grup, conduse de trainerul nostru, Ana-Maria,  în care vei putea exersa diferite teme și situații de viață reală.
 • Vocabular și Expresii Uzuale: Vei învăța vocabular și expresii folosite frecvent în conversații, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și pentru a te simți confortabil în diverse contexte.
 • Feedback constant: Vei primi feedback personalizat și îndrumări pentru a-ți dezvolta pronunția corectă și a elimina eventualele greșeli gramaticale.
 • Simulări de Situații Reale: Vei fi implicat în simulări de situații, cum ar fi călătoriile, interacțiunile profesionale sau conversațiile informale cu prietenii, pentru a-ți dezvolta abilitățile de adaptare.
 • Dezvoltarea Încrederii: Pe măsură ce practici și înveți să te exprimi cu claritate și naturalețe, încrederea ta în abilitățile tale de comunicare va crește considerabil.

Cine predă

Ana-Maria Aelenei

Ana-Maria Aelenei

Ana-Maria este profesoară în cadrul Centrului Ibsen cu o experiență de peste 12 ani de predare a limbii engleze generale si de business. Simțul pedagogic o ajută pe Ana-Maria să identifice nevoile specifice fiecărui cursant în parte, iar abilitățile de comunicare, răbdarea și creativitatea care o caracterizează transformă sesiunile de engleză în interacțiuni eficiente și atractive în egală măsura.

Cum te înscrii:

 1. Pentru a participa la cursurile de conversație e nevoie să programăm o discuție telefonică cu profesorul coordonator de aprox. 10-15 min. Rolul acestei discuții este să determine nivelul tău actual de cunoștințe și interesele tale, pentru a pregăti cât mai bine subiectele de discuție. Scrie-ne direct în formular, inclusiv intervalele pentru care ești disponibil pentru discuția cu trainerul și revenim cu programarea.
 2. După discuție, alegi modalitatea de plată, pe ședință sau abonament. Vei primi pe email o factură fiscală pe care o poți achita imediat cu cardul.
 3. După achitare vei primi detaliile pe email și poți intra direct la curs.
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL

Nu îți cunoști
nivelul de cunoștințe?

Dacă ai mai studiat limba, avem nevoie să știm ce nivel de cunoștințe ai acum pentru a te încadra în grupa potrivită.

Regulament banii înapoi

Dacă tu nu ești mulțumit, nici noi nu suntem. Ne-am luat un angajament făță de noi să oferim cele mai bune servicii de limbi străine. De aceea îți garantăm că îți dăm integral banii înapoi, dacă vei considera că nu ne-am ridicat la așteptările tale.


Pentru că tot acest proces este transparent cu profesorii noștri și vrem să învățăm din orice feedback primit de la clienții noștri, înainte de a solicita banii înapoi, asigură-te că:

 • Ai spus foarte clar profesorului care sunt așteptările tale de curs
 • I-ai dat un feedback sincer profesorului tău.
 • Nu au trecut mai mult de 48 de ore de la participarea ta la curs în cazul unui curs individual sau semi-individual și nu mai mult de 3 ședințe de curs, dacă ești înscris la un curs de grup.

Pentru orice întrebare, scrie-ne pe contact@ibsen.ro