Descriere

Clubul de conversație în limbile engleză, franceză și germană se organizează pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească fluența în una din cele trei limbi, care au perspective pentru un job mai bun, sau care doresc să își sporească încrederea de a comunica în limba străină vizată.
Ședințele clubului de conversație IBSEN se adresează adulților și adolescenților care au un nivel mediu de cunoștințe (minim B1) și acoperă o gamă variată de teme, de la dezvoltare personală și profesională , strategii și afaceri, până la hobby-uri și stiluri de viață.
Modul de predare interactiv include simulări ale unor situații stabilite în funcție de nevoile participanților (pregătirea pentru un interviu, discuții în cadrul unor întâniri de afaceri, prezentări, excursii).
Pe durata acestor ședințe vei vorbi exclusiv în limba străină vizată – engleză/franceză/germană – ,iar accentul se va pune pe conversație și nu pe predare sau explicare a noțiunilor de gramatică.
Numărul maxim de persoane este de 6 participanți, iar durata unei ședințe este de o oră jumate, astfel încât fiecare să poată participa activ la discuții.

Programul cluburilor de conversaţie

Cine susține cursul:

Jen are o experiență de peste 20 ani în sistemul educațional pre-universitar și universitar. Este pasionată de cercetarea în domeniile psiholingvisticii și neurolingvisticii, cât și a tehnicilor noi de predare a limbilor străine. Având în vedere că este vorbitor nativ de limba engleză, atenția ei se concentrează pe dezvoltarea abilităților de comunicare asemenea vorbitorilor nativi. Jen este o persoană caldă, carismatică și își expune ideile într-un mod creativ și liber.

–>