Descriere

Clubul de conversație în limbile engleză, franceză și germană se organizează pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească fluența în una din cele trei limbi, care au perspective pentru un job mai bun, sau care doresc să își sporească încrederea de a comunica în limba străină vizată.
Ședințele clubului de conversație IBSEN se adresează adulților și adolescenților care au un nivel mediu de cunoștințe (minim B1) și acoperă o gamă variată de teme, de la dezvoltare personală și profesională , strategii și afaceri, până la hobby-uri și stiluri de viață.
Modul de predare interactiv include simulări ale unor situații stabilite în funcție de nevoile participanților (pregătirea pentru un interviu, discuții în cadrul unor întâniri de afaceri, prezentări, excursii).
Pe durata acestor ședințe vei vorbi exclusiv în limba străină vizată – engleză/franceză/germană – ,iar accentul se va pune pe conversație și nu pe predare sau explicare a noțiunilor de gramatică.
Numărul maxim de persoane este de 6 participanți, iar durata unei ședințe este de o oră jumate, astfel încât fiecare să poată participa activ la discuții.

Programul cluburilor de conversaţie

Cine susține cursul:

Anca are o experiență de peste 10 ani în predarea limbii engleze și a limbii române pentru străini. Pe lângă cursurile de engleză generală și de engleză de business, dedicate segmentului corporate, Anca are în portofoliu cursuri de Public Speaking și Presentation Skills in English, precum și cursuri de limbaj specializat (English for HR, Legal English, English for Customer Care, English for Marketing etc.). Cele mai interactive și eficiente metode didactice, adaptate nevoilor fiecărui participant și utilizate într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, oferă contextul în care cursanții își ating obiectivele de competență lingvistică.

–>