Suntem o companie în plină dezvoltare, cu o abordare bine stabilită în învățarea limbilor străine și a materiilor școlare, dar care insistă pe construirea și dezvoltarea continuă a tehnicilor de predare.

Fiecare persoană are un stil diferit de învățare, iar rolul nostru este de a găsi cea mai potrivită cale prin care să te facem să înțelegi materia predată.

Chiar dacă alegi să studiezi în grup sau individual, vei urma un program care să se muleze pe nevoile tale. Luăm în calcul toate aspectele care ar putea să îți
influențeze procesul de învățare – experiența în învățarea unei limbi stăine, poziția actuală sau viitoare, țelul și motivația, cât și așteptările de la curs.

Avem o echipă formată din traineri pregătiți să predea oricărei categorii de vârstă, la sediul nostru din zona Universității, la domiciliul tău sau la birou.

Clienții noștri se așteaptă să găsească un loc unde să învețe rapid și eficient, într-o atmosferă calmă și relaxantă. Credem că acest loc este sediul nostru din București – zona Piața Universității.

Sperăm să ne vedem în curând.